Nu tränar jag för att klara pingisen.

 Jag fick en bra start på denna lördagen eftrsom jag började med lite träning. Det känns fortfarande i kroppen efter pingistränigen i torsdags. På gymmet idag pallade jag inte riktigt med vissa övningar eftersom det gjorde lite för ont när jag provade dom. Jag körde ändå ett bra pass som jag känner att jag kan vara nöjd med. 
 
Tankarna kring träningen på gymmet har förändrats lite nu. Jag tänker mest på hur jag ska lägga upp min träning så jag kan klara pingisen bra. Jag bryr mig inte alls om jag kör för mycket pingis och inte orkar köra bra på gymmet. På gymmet kommer jag ändå köra tillräckligt bra bara för att jag tränar pingis och då är jag nöjd med det. 
 
 
Jag kommer däremot inte att sluta köra på gymmet bara för att jag nu har börjat spela pingis igen. Pingis spelar jag ju bara max två gånger i veckan, mer kommer jag inte att hinna med eftersom jag jobbar så oregelbundna tider. Det blir för lite träning om jag enbart ska spela pingis. Dessutom får jag mer ut av pingisen om jag varierar den med annan träning också. Gymmet kan jag ju köra på med nästan varje dag efttersom man kan träna ensam och öppetiderna är ju 04:00-23:00 varje dag.
 
När det gäller pingisen så är det ju något som jag inte kan träna själv. Jag måste ju ha någon att spela med. Dessutom är det ju mer bestämda tider och det är alltid på kvällen. Klubben har inte tillgång tillhallen dygnet runt. Jag jobbar ju som jag gör och då passar det ju inte alltid. Men för det mesta så kan jag i alla fall träna en gång i veckan och det räcker ganska långt för mig idag eftersom jag typ har hållit på med pingis i mer än halva mitt liv.
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE