Jag vill att det ska bli onsdag.

Efter dagens arbete så blev det gym. Träningen där gick jätte bra. Formen är på väg tror jag. Jag kört mitt bästa gympass på väldigt länge. Till nästa träning tror jag att jag kan trappa upp mycket mer än vad jag har gjort hittills. 
 
 
 No better feeling...
 
Att dagens träning kändes så bra tror jag också beror på att jag känner mycket positiv energi just nu. jag spelar pingis igen och i morgon är det ett andra pass som gäller. Då jävlar ska jag köra hårt och ha väldigt roligt. Dessutom är jag på gång att fixa värsta grymma affären. Sätter jag denna grejen klockrent så har jag aldrig någonsin tidigare tjänat mer pengar under en och samma månad. Det känns helt galet bra!!! Men jag måste tänka på att ingenting är klart än. Men till 90% så är jag säker på att jag sätter detta och då jkan jag äntligen börja renovera. 
 
På onsdag då vet jag om jag sätter detta eller inte. Jag längtar till onsdag jag skulle helst bara vilja att onsdagen kom nu, men det måste bli tisdag först.
 
I morgon ska jag jobba och sen ska jag spela pingis. Med helt sjuk träningsvärk efter morgondagens pingisträning  ska jag sedan på onsdag gå på ett möte och där ska jag förmodligen göra en sån jävla grym affär. Detta blir årets absolut bästa vecka tror jag. Skönaste känslan, grymmaste investeringen, mest intjänade pengar, pingisträning och känslan av total lycka. 
 
Nu ska jag sova så att jag orkar köra på med mitt liv under resten av denna helt galna vecka.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE