Pingis är toppen!

Hur roligt som helst att lira ikväll! Jag körde min första  pingisträning på flera år. Det gick hur bra som helst och roligt var det också! Jag lyckades faktiskt vinna mer matcher än vad jag förlorade. Det sska också sägas att gubarna jag mötte ikväll är inga "dunungar". En av  dom har tidigare spelat i division 1 som är ett snäpp under högsta serien (elitserien) Jag kämpade bra och jag var väldigt koncentrerad under hela passet. Hade jag inte kämpat och varit fokuserad då hade passet aldrig blivit så bra som det faktiskt blev. 
 
Jag spelade i den hall där allting började för mig en gång i tiden. Nu kan man väl säga att cirkeln är sluten när jag en gång har lämnat denna hall och  klubb för att gå till en annan klubb i en annan stad. Nu är jag tillbaka i en annan klubb, fast i samma stad och hall där allt en gång började. 
 
 
Pingis är bara så kul och jag kommer aldrig att tröttna på denna sport. Jag ska verkligen köra på regelbundet. Jag kan nog också tänka mig att ta ledigt från jobbet bara för att jag inte ska missa för mycket av pingisen.
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE