Onsdag ❤️

Mycket tankar som snurrar i huvudet nu. Det är inte min grej att göra affärer när beloppen handlar om flera hundra tusen kronor. Det sliter för mycket på nerverna och man är för mycket på helspänn när allt plötsligt händer på en och samma gång. Hade man bollat med några få tusen kronor då hade det varit lugnt, men detta med väldigt mycket pengar i omlopp gör mig bara snurrig och till och med illamående.
 
Mötet som jag var på i morse gick i alla fall bra. Jag kommer att tjäna precis så mycket pengar som jag den senste tiden ha förväntat mig att jag ska göra. Jag kan redan nu konstatera att jag har aldrig någonsin tidigare tjänat mer pengar på en och samma månad än vad jag gör september 2014. Det känns lite overkligt och lite läskigt. Samtidigt är jag glad för att lilla jag också kan göra denna typen av affärer som i slutändan sen generer hundratusentals kronor. Men jag var väldigt nervös innan mötet.  Efter dagens möte tog jag en promenad. Jag kände mig alldeles tom innobords. Jag kunde nästan inte gå, och tusen tankar snurrade samtidigt i huvudet. Samtidigt var jag glad och lättad, men jag kunde bara inte tänka ordentligt. Allt bara snurrade för mycket.
 
 
 
 
Jag kanske inte hade behövt vara så nervös? Jag har ju i flera år funderat på just denna grejen. Man kan ju säga att jag är väl förberedd med flera år bakom sig av grubblande. Är man väl förberedd då brukar det ju faktiskt gå bra, oavsett vad man sysslar med. Det har det ju också nu gjort och visst känns det på ett sätt riktigt bra. Men jag har lovat mig själv att även om jag nu klarar av att dra in mycket pengar på en och sammma gång så ska jag vara mig själv.  Det är lätt att flippa ur när allt bara sitter klockrent jävla bra, men det ska inte jag göra i alla fall. Det är också lätt att bli knäckt om jag hade misslyckats. Jag vet ju inte om jag hade blivit det? Jag har ändå länge känt att jag har gjort vad jag kan med detta. Hade det inte funkat, ja då är jag helt enkelt inte bättre på att investera och göra bra affärer. Känsdlan har jag haft att detta kommer att gå bra eftersom jag känner att jag  inte kan göra mer, men man vet ju ändå aldrig hur man hade reagerat om detta hade blivit ett misslyckande. Det blir hypotetiskt, och det kanske man ska vara glad för. 
 
Även om jag nu på ett sätt skulle kunna förverkliga min privatekonomiska dröm med bara dagens intjänade cash så tänker jag inte göra det. Jag håller mig till den ursprungliga planen när det gäller denna grejen. Jag känner att det är bättre att jag kommer igång med snart den enda dröm jag har kvar: Nämligen att få ett hem som jag trivs med. Nu när jag verkligen kan sätta riktigt fart med renoveringen av min lägenhet, då vill jag göra det. Annars kommer jag väl aldrig att fixa drömen om mitt hem om jag inte börjar köra nu. Min privatekonomiska dröm fixar sig i slutet av december i år i alla fall. Det har jag vetat sen länge. Det blir såklart också rätt coolt när alla pengar återigen sitter på plats där dom ska. 
 
 
 





Ylva
09 September, kl. 19:06 | Blogg;

Vad är det för slags investering du gjort Danne? Blir inspirerad!

Anonym
09 September, kl. 20:56 | Blogg;

Akta dig så att det inte är någon som utnyttjar dig Danne.

Linda
09 September, kl. 04:01 | Blogg;

Grattis, det låter ju jättebra!! Ja låt ingen utnyttja dig.
Min högsta dröm är att göra en ryggoperation och kunna röra mig och slippa ha värk varenda dag. Just nu får jag mest vila och kan inte gå. Men efter den operationen kommer jag kunna röra mig o minska smärtorna, kanske börja jobba lite igen och förhoppningsvis få ett lite normalt liv tillbaks. Det är min största dröm.
Det har varit såhär i 13 år nu sen bilolyckan hände, men jag tänker aldrig ge upp hoppet om en operation och hoppet om ett bättre liv! :)
Operationen är jättedyr men någon gång i livet hoppas jag att få in dom pengarna.
Bra gjort av dig! Håll en tumme att jag klarar det också ;)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE