Måndag ❤️

 Jag har haft mcket att göra idag. Skönt att man är ledig från busskörningen i alla fall. Nu kan jag verkligen köra stenhårt med andra grejer och jag har också gjort så idag. 
 
 
 
Jag har varit och kollat lite på lite vitvaror. Nu vet jag vad jag vad jag ska ha för häll (spis), micro kyl och frys.  Jag har också tittat på golv och kakel idag. Jäklar vad svårt det var att välja där då. Finns ju så mycket olikia varianter på plastmattor och även kakel. Även om man vet vilken färg man vill ha så ska man välja på typ tio olika "sorter" i alla fall. Men jag har i alla fall bestämt mig nu för vad jag ska ha i mitt kök och jag tänker inte vända och vrida mer på detta. Jag kommer att få mitt drömkök nu. Jag får häll med injektion och en ugn som är självrengörande. Frysen är frostfri och micron som jag får är en modell som just nu inte finns, men när jag ska renovera så har den precis släppts. Det är inget märkvärdigt så med min micro, mne det ska bli skönt att få en flong ny i alla fall. Jag får verkligen mitt kök som jag vill ha det och inget av de jag vill visar sig vara för stort eller helt omöjligt att fixa. NU är alla förberedelser inför renoveringen klara. Nu kan jag bara gå och vänta tills det är dags att börja riva skiten här hemma. 
 
Imorgon ska jag tagga till Stockholm så jag har packat en väska. Det blir nog mycket slappa nu i 2 dagar. Jag har några timmar framför mig där jag ska sitta på tåget. Sen blir det väl några timmar på hotellet också. Jag ska självklart går runt lite i Stockholm också när jag nu är där. Men detta blir ingen nöjesresa direkt. jag är ju uppe för att genomgå lite undersökningar. Det är blodprover och magnetröngen. Jag ska också ta med mig lite prover som jag har tagit på mig själv här hemma nu under helgen. 
 





Linda
09 September, kl. 03:39 | Blogg;

Hej, hittade precis din blogg. Intressant läsning! Kul att få ett drömkök, lite avundsjuk blir jag hihi. Lycka till med pingisen och jobbet och livet i övrigt! Jag kommer fortsätta läsa din blogg (även om jag kanske är lite dålig på att kommentera). Ha en fin vecka. Kram Linda

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE