Tänker för lång framåt igen.

 
Jäklar vad mycket jag har att göra hela tiden. Känslan jag har är att det bara är för mycket. Mer blir det ju också. Jag undrar när jag får mindre att göra? Förhoppningsvis efter nästa vecka. Kanske tänker jag för mycket nu på nästa vecka och inte så mycket på vad jag faktiskt har att göra just nu. Därför känns det som jag har väldigt mycket att göra och att det är lite tufft att få tiden att räcka till. Jag måste komma tillbaka till att bara tänka en dag i taget, fast jag har ju mycket roligt att se fram emot och då är det kanske inte så konstigt att man tänker allt de.
 
Efter nästa vecka borde det bli mindre. Egentligen borde jag väl inte ha så mycket att göra nästa vecka heller. Jag jobbar ju bara en dag.. Men jag är väl egentligen inte ledig 6 dagar för jag har mycket som jag vill få gjort ändå nästa vecka trots att jag inte ska köra så mycket buss. I morgon ska jag fortsätta förbereda inför köksrenoveringen. Jag ska titta på vitvaror, kakel och golv. Det kommer ju säkert att ta ett par timmar för jag ska åka lite mellan olika ställen. Jag kollar vitvaraor på ett ställe och kakel och golv på ett annat ställe Nästa vecka ska jag också "tagga" till Stockholm. Det blir två dagar däruppe i huvdstaden.
 
Under nästa vecka har jag ju också en arbetsdag som är sjukt lång. Dessutom vill jag hinna med att träna gym och spela pingis. Mycket att greja med och jag funderar väl lite för mycket på sånt jag har framför mig. Fast de är ju roliga grejer också. Det är ju kul att titta på vad man ska ha i ett nytt kök. Det är roligt att vara i Stockholm. Träningen går ju bra och pingis är också kul. Jag ska ändå försöka att vara lite mer i nuet och inte grubbla så mycket över vad jag har framför mig. Man blir lätt bara stressad och arg över att man känner att man har för mycket att göra och för lite tid att hinna med på. Försöker man att bara vara mer i nuet så vet jag sen tidigare att man inte känner av att man har mycket att göra, fast man kanske har det om man kollar en eller två veckor framåt. När man befinner sig mer i nuet så tycker jag också man känner sig betydlig lugnare och säkert också gladare. 
 
 
Nu börjar i alla fall en lång ledighet. Det ska på ett sätt bli skönt för jag har jobbat ganska mycket nu dom senaste veckorna.
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE