Hemma igen.

 
 
 
 
Nu är jag hemma igen från Stockholm. Undersökningsdagen har gått bra. Sara på Scilife Clinic var med mig under denna dagen, mest för att se till så att jag mår bra. Hon såg att jag hade gått ner rätt ordentligt i vikt och det fick jag beröm för. Kul att allt mitt kämpande med viktnedgången faktiskt syns när andra ser på mig.
 
 
 
 
Jag började med att ta lite blodprover på en klinik som låg  på Riddargatan. Sen blev jag bjuden på lite frukost på ett fik i innerstan. Efter det skulle jag upp till Sophia hemmet för en MR -undersökning.
 
 
När jag kom dit fick jag svara på några frågor om mitt hälsotillstånd. Sen kom jag in, fick ta av mig alla kläderna förutom kalsongerna. Jag fick ta på mig någon dräkt där jag sen såg ut som någon som ägnar sig åt någon kampsport eller nåt. Jag åkte sedan in i en tunnel och där fick jag ligga ett tag. Det skramlade och dånade lite, men jag hade lite musik i öronen så jag pallade med bra. Men jäklar vad det låter ibland. Man har en "panikklocka" i handen som man kan trycka på om man inte pallar. Trycker man på den då bryts undersökningen direkt och det blir inget mer den dagen.  Hela MR-undersökningen var över på en halvtimme och sen var allt de klart som jag åkte upp till Stockholm för att göra. Nu är det bara att invänta provsvaren och hoppas på att de är bra.
 
 
 
Resan hem har gått bra. Jag har inte stött på något sk psykfall som vill jävlas med mig. Jag har också suttit bredvid människor som inte har haft några små barn med sig. Dessutom har jag inte hört någon som har pratat om barnblöjor, Gud eller sin onda tå. Allt detta fick jag ju stå ut med på väg upp till Stockholm, men tack och lov slapp jag allt sånt under hemresan.
 
Ha en trevlig kväll!
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE