Tränade med större boll idag

Jag har även idag kört lite morgonträning. Rätt skönt så man kommer igång. Jag provade lite nya övningar idag där jag använde mig av den stora mjuka bollen. Kan vara kul att träna med en betydligt större boll än vad jag är van vid. Pingisbollen är ju lite mindre om man säger så.
 
 
Jag provade lite nya övningar som jag aldrig har testat förut. Det gick väl inte så bra. Dom var svårare att fixa än vad jag trodde. Jag måste nog träna mer på just dessa övningar  för att helt enkelt klara av dom. Jag tappar balansen eftersom bollen gärna vill rulla.  Jag har också svårt att spänna kroppen när jag ligger eller lutar mig mot bollen.  Klarar jag inte  spänna upp mage och rumpa så känner jag direkt att jag kör övningarna på fel sätt. Då är det bara att bryta och försöka igen och igen.
 
 
 
Klarar jag bara av  övningarna på rätt sätt så kommer de jag testade idag ta som fan i magen.. Jag har den senaste tiden testat massor av övningar som just tar bra runt magtrakten. De övningar jag körde idag vet jag inte riktigt hur jag ska klara av att fixa, men det är väl bara att försöka om och om igen? Jag jobbar ju bara med min egna kroppsvikt så det borde ju funka tillslut. Kanske måste jag gå ner ännu mer i vikt för att jag ska klara de övningar som jag testade idag? Jag vet inte om det är så, men tränar man med den egna kroppsvikten så borde det ju logiskt sett vara så att det är bättre att väga mindre. 
 
Jag gjorde ett bra försök idag på några nya övningar och sen körde jag ju på med sånt som jag vet funkar också.  Det blev ett bra pass och det var också väldigt roligt, även om jag inte riktigt fixade att träna med en stor boll. Jag är nog bättre på att hantera en liten (pingisboll) boll.
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE