Funderingar kring min träning.

 Träningsvärken som jag känner idag efter gårdagens pingisträning är riktigt hård nu. Det känns i slutet av ryggen och ända ner till baksida låren. Ryggen, framsida låren och baksida låren är inte att leka med idag. Jag går runt och haltar lite och ni ska se när jag går i trappor. Det är en rolig syn som jag kanske borde ha filmat idag.
 
Men det är ju bara träningsvärk och det kan man alltid hantera. Det är inte så konstigt att det känns i kroppen dagen efter mitt första träningspass i pingis på flera år. Jag gissar att det känns lite extra när jag börjar anstränga muskelgrupper som man sällan kommer åt lika mycket när man gymmar och kör powerwalk. Denna känslan av att jag har tränat ett hårt pingispass har jag såklart känt många gånger under den tiden som jag höll på som mest med pingisen. Jag tycker på ett sätt att det är bra för jag kommer nu på direkt hur jag ska träna på gymmet för att jag inte ska bli skadad av min pingsiträning. Jag vill köra gymövningar nu som vet är bra för att motverka skador som man defentivt kan få av pingis om man inte sköter kroppen med tex styrketräning. Även stretching och massage blir viktigt här. Jag har ju min massagestol och den ska jag använda mycket nu. Jag kommer att tänka mer på hur jag ska träna på gymmet för att jag ska klara av att spela pingis. Det känns bra att jag sätter igång med ett sånt tänk igen, och redan nu direkt efter bara ett träningspass pingis. Pingisträning kommer ju också att få mig att rasa i vikt ganska snabbt. Kör jag gym också då kommer jag att rasa snabbt. Rätt coolt kommer det att bli.
 
Risken är väl att jag kan börja känna att detta med träningen blir för mycket och då vet ni vad som kan hända. Man lägger ner helt. Jag måste ju fortsätta att trapppa upp min träning, men pingis har jag tränat så mycket i mina dagar så att köra typ steg för steg  metoden och träna lite i taget är en helt meningslös träning som jag ser det. När det gäller pingisen så vill jag inget annat än att köra hårt direkt de få dagar i veckan som jag kommer attspela pingis. Jag vill träna hårt direkt för då tror jag att man snabbare hittar ett bra spel. Jag kommer inte att hitta det spelet jag söker om jag grubblar över andra saker än hur jag faktiskt vill spela när jag är i pingishallen. Jag behöver få upp tempot i mig när jag tränar pingis och då vill jag hålla uppe tempot från början liksom.
 
Jag ska försöka orka med allt nu. Jag känner mig  väldigt motiverad. Jag vill ju verkligen nå mina mål som jag har med träning. Viknedgång, trappa upp gymträning  till en punk så jag blir nöjd och spela bra pingis (så bra som jag vet att jag kan) Jag vet att detta kommer att bli tufft, men jag är samtidigt grymt taggad och sugen på att försöka fixa denna träning som jag nu vill genomföra och få ut resultat av.
 
 
 
Det är viktigt nu att jag hela tiden hittar ny motivation.  Jag kan inte träna utan att vara motiverad. Det viktigt också (precis som förut) att jag hela tiden tar en dag i taget och fortsätter att trappa upp träningen på gymmet. Pingis har jag tränat så mycket i mina dagar så jag känner inte att jag behöver trappa upp träningen på samma sätt som jag behöver göra när jag gymmar. Jag kommer att träna bättre pingis för att jag kör på gymmet och jag kommer att orka med gymmet bättre bara för att jag också tränar pingis. Jag tror att detta kommer att bli riktigt bra och jag känner ju redan nu att jag är bra igång med allt. Bara det är roligt så tror jag att detta inte blir några större problem att hålla på med. Det är ju inte så mycket pingisträning egentligen. Det handlar ju bara pom 1-2 gånger i veckan. Men om man verkligen tränar ett bra pingispass så känns det verkligen i kroppen ett bra tag efteråt (kanske flera dagar). Det är när den där träningsvärken och tröttheten sätter in som jag måste klara av att fortsätta träna med gym och mer pingis i alla fall.  Det blir något att bita i för mig.





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE