Snabba cash på gång.

 
Jag har en rätt skön känsla i kroppen nu. Träningen tar fart och kroppen svarar bra på den. Man känner att man kör liksom...
 
En helt annan grej som också känns riktigt bra är att jag har en grym investering på gång. Jag har tänkt att använda dessa eventuella pengar  till att renovera mitt kök. Lite cool känsla är det när jag nu känner att det är möjligt att få loss alla pengar jag behöver till köket på väldigt kort tid. Förra veckan "satte jag bollen i rullning" och redan nu verkar det som att alla mina uträkningar håller. Redan nu på onsdag kan det vara så att jag har alla pengar jag behöver för att kunna spränga mitt gamla kök i luften och sen sätta in ett flong nytt. INGENTING ÄR KLART JUST NU. OCH INGENTING ÄR KLART FÖRRÄN DET ÄR KLART! Men jag hoppas naturligtvis och det finns inget just nu som säger att detta inte kommer att bli som jag har tänkt mig. De jag har tänkt mig är mycket cash in på kort tid, och sen ska jag fixa ett nytt kök. Grymt ju!
 
Det som också känns coolt är att jag inte sabbar min privatekonomiska dröm som jag har kämpat med nu i några månader. I slutet av året är den också klar. Den är ännu mera klar än denna grejen med ett nytt kök. På onsdag i nästa vecka då vet jag om jag tjänar några snabba cash eller inte. Det ser väldigt bra ut om jag säger så. Coolt ju!





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE