Lördag - Söndag.

Jag har haft två lediga dagar och jag har grejat mycket och även gått min promenader. Jag orkar greja mer nu och jag tar tag i mer saker. På något sätt blir jag mer effektiv när jag jagar 90 000 steg i veckan istället för 80 000 steg. 
 
Jag har röjt upp ganska mycket i min lägenhet och mer fått ordning och reda nu. Det känns som jag har haft det ganska rörigt sen i sommras. Alla grejer som gör att det blir rörigt i min lägenhet har jag bärt ner i källaren. Jag vill ha städat och ordning på mina saker så det känns extra skönt nu när jag nu har fått med hem lite mer så som jag vill ha det. 
 
Annars har jag mått bra hela helgen. Det har varit roligt att gå promenader. Jag har unnat mig god mat, läst mycket ur en bok, och lyssnat på en hel del poddar. Jag har grejat lite med mina egna sociala medier.
 
Jag har under de senaste 24 timmarna fått många nya följare på TikTok. Dessutom har flera personer kommit fram till mig i helgen och talat om för mig att dom följer mig på just TikTok. Jag heter danneblogg (inte dannebloggen) där om ni vill följa mig. Just är det min TikTok som många nuförtiden säger att dom följer och gillar. Jag får sällan höra något om min Instagram eller blogg. Det har liksom ändrat sig från förr om man säger så.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE