Lördag (2021 11 20)

Har haft en lugn ledig dag. Jag skulle ha jobbat, men jag kände att jag ville ha ett break från jobbet och denna dagen passade ganska bra. Jag känner i hela kroppen att det hade känts extra tufft att jobba idag. I skrivandets stund hade ju dagens arbete inte varit över än och jag skulle ha börjat klockan 09:00. Imorgon ska jag däremot jobba, men du slutar jag i ganska bra tid och då är det också ett mycket "softare" pass att köra. Hela denna veckan har förövrigt varit väldigt lugn att jobba på med. Rätt skönt ju. 
 
I morse tog jag en kortare promenad än vad jag brukar. Jag ville ta mig ut idag, men redan igår hade jag nått mitt mål på 90 000 steg. Det känns ju bra att man grejar 90 000 steg på 5 dagar när jag har bestämt att jag får 7 dagar på mig om jag behöver det. 
 
Annars har jag som sagt haft en ganska lugn dag. Jag har kollat en del TV-program som jag har missat tidigare under denna veckan. Jag har också unnat mig en riktigt god BBQ- burgare på min "favvorestaurang". 
 
 
Det har varit skönt att inte ha haft så mycket att göra idag. Jag har bara tagit det lugnt för att jag kände att jag behövde det. Även om alla arbetsdagar har varit lugna denna veckan så har jag pressat mig själv och varit ganska stressad under denna veckan. Jag får bara försöka komma ur det där, men det är inte så lätt när jag hela tiden vil så förbannat mycket. Dessutom tänker jag att jag vill hinna med många saker innan detta året är slut. Tiden går fort och snart är det ju ett nytt år. Då vil jag väl ännu mer, men allt de ska jag ju inte tänka på nu. Då blir jag väl bara ännu mer stressad och sätter ännu mera press på mig själv. 
Ha en trevlig kväll. 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE