En liten uppdatering.

Jag har inte så mycket att skriva och berätta om. Jag skriver lite ändå för att jag vill hålla bloggen levande och uppdaterad. Just nu känner jag av lite huvudvärk och jag är också ganska trött. Skönt att man har en ledig dag imorgon. Jag har jobbat på i två dagar och både idag och igår så blev det en promenad på ca 5 km direkt efter jobbet. Det känns viktigt att det blir av och jag har i två dagar nu tagit mig ut så fort som möjligt efter en avverkad arbetsdag. 90 000 steg på en vecka känns både kul och motiverande att jaga. Det ska inte vara några problem att fixa det denna veckan heller. 
 
Annars har jag känt ett tag nu att jag har stressat lite för mycket. Det där vill jag gärna komma ur, men samtidigt är det så mycket jag vill få gjort hela tiden. Jag kanske också den senaste tiden har känt mig lite orolig och ledsen för jag har inte riktigt fått till saker och ting som jag vill ha dom. Mycket av allt man har gjort har mest känts jobbigt och energikrävande och sen har jag inte fått så mycket tillbaka på mitt grejande. 
 
Jag känner mig nog bättre snart igen. Livet kan ju vara väldigt mycket upp och ner. Sånt har man ju fått vänja sig vid genom åren. 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE