Lördag (2021 11 27)

Den första snön för denna vinter har lagt sig nu även i Vänersborg. Som vanligt hoppas jag ju att den försvinner så fort som möjligt. Snö är bara jobbigt och för mig räcker det med att vintermånaderna är kalla. 
 
Jag har en ledig helg och det känns bra. Idag har jag varit ute på en promenadrunda. Jag trodde tidigare i veckan att det nog inte går att sätta 90 000 steg tills denna söndag, men nu känns det ganska lugnt. Jag får ta en runda imorgon med och sen har jag satt målet denna veckan också. 
 
Annars har jag mest slappat och tagit hela denna lördag. Under kvällen så lägger jag väl upp ca 10 nya klipp på TikTok. Det blir lugnt och ärligt talat så orkar jag inte anstränga mig så mycket för nånting idag. Lediga dagar blir lätt slöa dagar. Så får det vara. Jag vet att jag borde ta tag i mer saker och liksom röja upp och få lite ordning, men sånt har man ju att göra med mest hela tiden och jag orkar inte alltid ta tag i det bara för att jag ser att jag skulle behöva det. Dessutom känner jag mig lugn med att jag ändå har ordning på sådana saker som jag verkligen vill ha ordning på. Ekonomin har jag som exempel fått till väldigt bra inför december månad. Man kan väl säga att allt som känns viktigt för mig är jag bättre på att ta tag i. Sånt som känns lite tråkigt och mindre motiverande...skjuter jag lätt på framtiden. 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE