Söndag (2021 11 28)

Helgen börjar lida mot sitt slut och idag känner jag mig ganska nöjd med att jag har tagit tag i saker som jag länge bara har tänkt att jag ska göra. Jag har städat en hel del. framförallt i badrummet och köket. Jag gick också en promenadrunda under förmiddagen. Det kändes tung och jobbig. Jag satte ju mina 90 000 steg denna veckan också, men nästa vecka vet jag ärligt talat inte om jag orkar bry mig om det. Jag har väldigt mycket jobb och promenadrundor kommer jag ju inte att kunna gå förrän på kvällen. Då är det ju väldigt mörkt och kallt. Dessutom har det ju kommit en hel del snö nu. Det känns inte motiverande. Samtidigt vet jag att jag mår skit om jag inte bryr mig alls. Någonstans måste jag nog faktiskt bry mig, men man kanske ska sänka kraven till 70 000 steg istället. Sen kan man ju ändå försöka sätta 90 000, fast man behöver ju inte ha de som krav. 
 
Jag har kollat en del pingis i helgen också. Det går ju bra för Sverige i VM borta i Houston, USA. Sverige har ju redan säkrat två medaljer och nu får man ju se vilka valörer det blir. Jag kommer tyvärr inte orka att sitta uppe i natt och kolla, men imorgon när jag vaknar så kommer jag ju att veta hur det gick i natt för Kristian och Mattias i herrdubbel. Dessutom vill jag så gärna att Truls tar sig till VM-final. Skulle det bli så då är ju det helt otroligt, men han har en väldigt tuff match i natt. Man ska nog inte förvänta sig för mycket, men hoppas gör jag ju naturligtvis. Heja Sverige!!🏓🏓
 
Jag är som sagt nöjd med denna dagen och jag är nog ganska nöjd med hela denna veckan. Jag har fått mycket gjort och jag har rört mig bra. Nästa vecka däremot känns nästan lite jobbig att tänka kring just nu. Jag har maximalt långa arbetsdagar att ta tag i. Jag tvekar lite när det gäller hur många steg jag ska försöka få ihop. Jag har många saker som jag vill ta tag i och få fixade. Detta året är ju snart slut och jag har massor med grejer som jag skulle vilja få fixade innan 2022. Man får bita ihop, vara stark och kämpa på. Jag lär inte få nånting bra ...om jag inte anstränger mig. 
 
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE