Nattblogg.

 Jag har mycket jobb denna veckan. Dessutom ska jag fundera och bestämma mig för vilket schema jag ska söka. På jobbet gör vi ju detta varje år vid just denna tiden och jag har som vanligt lite svårt att bestämma mig. Sen är det ju så att man kanske inte får det man helst vill ha, så i själva sökningen måste man ju också fundera på vad man kan tänka sig för andra alternativ. Jag ska inte gå in så mycket på hur sökningen går till och vad som avgör om man får ett visst schema, men kort sagt så kan man säga att man har större chans att få det man helst vill ha, ju längre man har varit fast anställd. 
 
Jag tror att jag vet vad jag vill, men jag vill fundera och vända och vrida på alla för och nackdelar innan jag faktiskt bestämmer mig. Jag har resten av denna veckan på mig och jag har funderat som fasen sen i måndags. 
 
 
Jag har höjt målsättningen när det kommer till hur många steg jag vill nå på en och samma vecka. Nu är är det 90 000 steg som gäller. Förra veckan gjorde jag det och nu tänker jag bara att jag kör på det nu. Med tre dagar kvar på denna veckan så har jag redan nått 72 000 steg. Jag vill köra hårt med promenadrundorna och det känns helt naturligt att öka målsättningen. 
 
 
Mycket just nu är väldigt rörigt och jag hinner inte riktigt göra allt som jag vill få gjort. Jag skulle behöva få lite mer ordning och reda i mitt hem, men jag väntar fortfarande på en bokhylla som jag har beställt. Jag tänker att när jag väl får upp bokhyllan så kan jag i alla fall få upp alla böcker och pärmar som nu bara ligger huller buller i lådor och på golvet i min lägenhet.
 
Jag håller också på med lite olika konstprojekt. Ingenting just nu blir riktigt bra och jag tänker inte visa nånting om vad jag gör förrän jag känner att jag har skapat nånting som jag själv känner mig väldigt stolt över. Just nu vet jag inte hur det ska gå till, men jag är ju nybörjare och jag har ju precis börjat. Jag får ge mig själv lite tid och inte vara för hård mot mig själv. Mycket av allt jag försöker skapa kommer att gå åt helvete, men nånting ska väl kunna bli bra också? Sen är det väl så med konstverk att det är betraktaren som skapar verket. Men jag vill ju fortfarande känna att jag är helt nöjd med ett konstverk som jag har skapat innan jag visar det för någon annan. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE