Söndag (2021 11 07)

 Arbetshelgen är över nu och det har känts ganska lugnt att jobba på. Jag ska upp imorgon igen för att jobba. På tisdag får jag ledig däremot. Nästa vecka får man väl reda på vilket schema man ska jobba efter nästa år. Jag lämnade in mitt "önskemål" idag och sen får jag se vad jag får. Om jag får som jag vill så jobbar jag på med ungefär samma schema som jag har gjort i år. Jag var sugen på att söka något annat, men jag tänkte att risken finns att jag ångrar mig om jag inte väljer något som liknar det jag har nu. Detta schemat som jag har haft under detta året har jag varit helt nöjd med. Då känner jag inte att jag vill ändra. Sen kan det ju bli så att jag inte får det jag nu har valt som första alternativ, men med tanke på hur jag har sökt idag så tror jag ändå inte att jag kommer att ångra mig när jag jobbar på med det schemat som jag får nästa år, vilket det än blir. Jag har gjort vad jag kan göra för att påverka mina arbetstider. Nu är det bara att vänta och sen vad jag får. Besked får jag nästa vecka. 
 
Mest jobb har det som sagt varit idag. Annars är nöjd över att jag i skrivandets stund har avverkat nästan 100 000 steg, under de 7 senaste dagarna. 90 000 steg kommer ju framöver att vara målet och jag känner faktiskt att jag borde kunna fixa alla dessa steg ganska lätt under den närmaste framtiden. Det känns bra i kroppen också, även om det kanske gör lite ont i benen. 
 Man kan väl bara säga att idag mår jag ganska bra. Jag känner en stor inre frid med vad jag har sökt för schema på jobbet. Jag rör mig för jävla bra, Mitt mål med ekonomin som jag har för i år är snart på plats. Under denna veckan har jag dessutom tjänat bra med extrapengar. Jag håller också på med olika konstprojekt, men där har ingenting hittills blivit så bra så att jag vågar visa upp något. Men det är roligt att försöka skapa och känner jag bara det så kör jag på. utöver min konsten och promenader och annat som jag grejar med så har jag också hittat en ny hobby, men den sak jag berätta mer om i kommande blogginlägg. Nu ska jag bara fortsätta ha en "nice" söndag. Hoppas ni har det också. 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE