Måndag - Tisdag

Måndag
Detta blev ingen bra dag. Jag var i alla fall ledig från jobbet och det var skönt efter den ganska tuffa jobbdagen som jag hade i söndags. 
 
Jag sov bort hela förmiddagen för jag orkade bara inte gå upp ur sängen. Det kändes inte som någon "monday motivation". När jag väl kom upp ur sängen så gick jag ut på en promenad. Det kändes inte heller så motiverande. Jag har ju som mål att nå 90 000 steg på sju dagar och under söndagen var jag ju väldigt nöjd och glad över att jag klarade målet så lätt. Men när man på en måndag ska börja om och samtidigt känner sig ganska sunkig så är det inte roligt att jaga steg och vara så jäkla långt borta ifrån 90 000 steg. Det blev ju ändå 12 000 steg och det är en bra start på veckan. 
 
Sen fick det ju bli lite lunch och jag åt en pannbiff med gräddsås. Jag unnade mig glass också, men jag åt för mycket och fick naturligvis ont i magen. Riktigt ont hade jag länge. Att jag aldrig lär mig att jag inte ska äta så jäkla mycket av allt som man tycker är gott. Öhh...
 
Under kvällen ägnade jag mig åt att: Vika tvätt, städa och handla lite mat. Måndagen kändes inte så himla bra, men ibland har man ju dåliga dagar. Det hjälper inte alltid att man är ledig.  
 
 
Tisdag
 Det känns som detta var en ganska vanlig dag. Mycket jobb har jag haft och känslan jag har är att det känns bra att jag ändå har kört buss i några år nu. Hade jag inte haft den rutin och erfarenhet jag har av mitt jobb så hade jag nog lätt suttit här skrivit nu att detta var en väldigt tuff dag. Men jag tycker att jag kände att jag drog nytta av många tidigare erfareheter och därför kändes det mesta ganska lugnt. Sen känns det ändå helt sjukt att man vänjer sig vid vissa situtationer som (när man tänker efter ) egentligen är rätt sjuka.
 
Annars kändes det tufft och kliva ur sängen idag med. Ska det kännas så hela veckan? Det blev en promenadrunda på 5 km innan jobbet. Jag har inte hunnit med så mycket mer idag. Jag har väl inet försökt göra så mycket annat heller. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE