Några höstbilder och lite funderande.

 Hösten är väl över nu. Snart finns det i alla fall inga löv kvar på träden och jag tycker ju att man kan kalla september och oktober för höst, men nu när vi har vridit tillbaka klockan och det har blivit november så säger jag att vintern är på gång i alla fall. Jag hoppas ändå varje år att vi slipper snön. Det får gärna vara som det är nu. November, fast massor med påminnelser om hösten. 
 
 
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Annars har jag funderat en del den senaste tiden på vad jag vill, vad jag gör och om jag borde göra mycket mer. Jag kan känna ibland att jag borde våga mer och utmana mig på något sätt som gör att jag hittar dom där kickarna som man får av att lyckas med något riktigt häftigt. Om man jobbar väldigt hårt med något och har kämpat länge med nånting som man sen lyckas bra med, så är ju den känslan och kicken som man sen får av det ganska oslagbar. Jag känner att det inte skulle vara någon fara för mig att få en jävla "megakick" för jag tycker nu att jag har lärt mig att hålla fötterna på jorden, även om känslorna många gånger kan ta över i kroppen på mig. Jag var nog sämre för några år sedan. Då trodde man ju att när det gick skitbra en gång så kommer det bara att fortsätta och det var lätt och få hybris och göra massor med saker utan att man tänkte på några konsekvenser överhuvudtaget. Jag har gjort fel tidigare, men jag tror att jag har lärt mig idag. 
 
Grejen är att jag vill så jäkla mycket hela tiden. Jag vill jobba på med busskörning och känna mig nöjd med hur jag genomför dagarna. Jag vill gå många promenader och helst vill jag öka antalet steg i veckan som fan. Jag vill våga ta lite mer risker när det kommer till pengar. Jag vill lyckas skapa riktigt häftiga konstverk. Jag har många Idéer när det kommer till vad jag vill publicera på min blogg och på mina andra sociala plattformar. Jag vill göra allt jag kan för att må så bra som möjligt. Jag vill ofta träffa personer som jag gillar att hänga med. Jag vill känna att jag gör precis allt jag kan för att förverkliga alla drömmar jag har. Jag vill maxa många av dom saker jag gör och vill få gjort. Jag har ju också en vision som jag vill sätta och jag vill känna att varenda dag att den är värd att kämpa för.
 
Jag vill och jag vill hur mycket som helst. Jag inser att jag måste anstränga mig mer om jag ska kunna göra mer av allt än vad jag gör just nu. Det är ju inte svårt att fatta det. Stundtals tänker jag att jag ska släppa på alla "spärrar" jag har och bara köra på. Jag tänker ju ofta att om jag ska öka, göra mer eller jobba hårdare med massor med saker. Jag vill som fan, men det känns tufft att gå ur sin s.k. comfort zone och bara ändra på hur mycket som helst som sen länge känns vanligt och tryggt. 
 
Men sen tror jag mig veta att man inte kan vänta på att en förändring ska ske ...man måste oftast göra den själv. 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE