Magnetfiske - Konst - Matlagning.

Det känns som jag har hur mycket som helst nu att ta tag i. Jag vill ju så mycket också. Jag fattar inte varför jag kommer på just nu att jag vill göra så mycket saker. 
 
Jag har jobbat idag och det blev en ganska tuff dag. Mycket av allt liksom och även om det de mesta kändes bra så hoppas jag ändå på att jag får lite lugnare arbetsdagar imorgon och på fredag. Jag fick reda på idag vad jag får för schema att jobba efter nästa år. Jag fick det jag sökte och det blir ungefär samma som jag har nu. Man kan säga att det är blandade pass, men inga sena kvällar eller nätter. Jag är nöjd med det, även om jag först var lite sugen på att söka något annat än det jag nu vet att jag får. 
 
På fritiden känns det som jag har massor nu. Jag har börjat magnetfiska. Det är ganska kul även om jag inte har hittat så mycket mer än kapsyler och lite mopeddelar. Om ni vill veta mer om magnetfiske så finns det massor av klipp på Youtube
 
 
 Jag håller också på med mina konstprojekt och jag vill väldigt mycket när det kommer till att göra min egna konst. Men samtidigt känner jag någonstans att mycket av de jag försöker mig på blir inte bra. Inte just nu i alla fall. Sen kan jag ju ändå känna att om jag bara gör en enda grej bra, så kommer jag att vara supernöjd och stolt över det. 
 
Jag har också fått hem en bokhylla nu. Jag har däremot inte packat upp den än, men jag ska ta tag i det till helgen. När jag väl får upp bokhyllan kan ställa böcker och annat i den så kommer det ju ganska snabbt att bli bättre ordning i mitt hem. Nu ligger det böcker i lådor och pärmar står på golvet. Får jag bara upp detta i en bokhylla så kommer det ju garanterat inte att se så rörigt ut i min lägenhet, som det gör just nu. Det känns i alla fall bra nu att jag äntligen har fått hem en bokhylla. Jag har ju letat som fan för att jag ska hitta vad jag vill ha. 
 
Jag har också låtit mig inspireras av en kompis matlagning. Jag har ju tidigare inte varit så sugen på att laga så mycket egen mat. Det vet ju ni som har följt mig länge. Men förra veckan var jag hemma hos en kompis och han bjöd på väldigt god mat och  han sa till mig att jag missar väldigt mycket mat som är för jävla gott, när jag inte lagar min egen mat mer än vad jag gör. Han gav mig säkert 10 recept på maträtter som han tycket att jag bara måste prova. Jag fick mycket inspiration av honom och jag måste erkänna jag är sugen på att börja laga mer mat själv. Frågan är bara när jag ska börja bry mig på allvar. Jag måste ju handla hem ingredienser och sen faktiskt plocka fram dom och verkligen LAGA min egna mat. Just nu känns det som jag vill, men jag tror inte att jag har det där riktiga intresset som jag kanske behöver. Fast jag blir ju nyfiken när min kompis säger att jag missar väldigt mycket som är gott, bara för att jag inte lagar mer egen mat. 
 
Avslutningsvis vill jag bara säga att det känns riktigt bra med mitt jagande av steg. 90 000 i veckan har ju börjat kännas som jättelätt att fixa. Jag bara kör på och det känns väldigt bra i kroppen och jag tror också det är därför jag är så sugen på att göra så mycket olika saker nu. Magnetfiske, konst och matlagning. Vad händer med Danne?
 
 
 

Anonym
11 November, kl. 14:27 | Blogg;

Vi hitta din flaskpost

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE