Söndag ( 2019 05 19)

Fint och soligt är det idag. Riktigt sommarväder. Jag kan väl gissa att i sommar så blir det så där jäkla varmt som det var förra året. Det är nog inget snack om att det blir så. Man får väl hoppas att det sk "samhället" är förbereda på alla problem som kommer med en allt för varm sommar. Man minns ju hur det var förra året. 
 
Ledig är jag. Jag skulle ha jobbat hela den här helgen egentligen, men för ett tag sedan så sökte jag ledigt och fick det. Med tanke på att jag har haft en bra helg som jag känner mig tillfredställd med så är jag glad över att jag slapp jobba denna helgen.
 
Idag har jag varit ute på en långpromenad under morgonen. Det blev den vanliga rundan och jag gick dom hela varvet på 12 km. Jag fuskade inte och tog bussen hem efter några km. Jag kan erkänna att det har hänt, men inte idag. 
Det kändes bra när jag var ute idag i alla fall. Ingenting var jobbigt och jag tänkte mest på hur bra jag har det och hur jag jävla gött det ska bli när jag når mitt sk ekonomimål. Det känns riktigt "nice" med det där. Jag kan väl inte misslyckas nu när jag bara har någon vecka kvar? Det vore ju maximal otur, eller bara jävligt korkat om jag skulle göra något som sen gör att jag misslyckas. 
 
Idag blev det också en middag på "Kopparn" Jag käkade en biff med stekt potatis och lök. Till detta dricker jag en kall cola med citron och is.
Skönt att jag aldrig behöver laga någon mat om jag inte själv vill det. Man går bara ut, får mat serverad, äter gott och mår fint av det.
 
Man har det bra som sagt. Rör på mig gör jag, fint väder är det och jag äter gott och har ett ganska bekymmersfritt liv. Pengarna sitter ju där dom ska snart också. OMG WOW WOW!!
 
Bara jag skiter i alla människor som ger mig dålig energi, hänger med folk som jag gillar att spendera tid med och tänker på att vara rädd om mig så blir livet jävligt gött leva.  
(null)
(null)
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE