Lite mysigt nöjd nu.

Jag känner mig ganska nöjd nu. Jag har helt plöstligt fattat att jag har så många roliga saker på gång. Mycket ligger bara och väntar på mig. Jag har ju bara ca en vecka kvar till jag når mitt mål som jag har med ekonomin, och sen kan jag dra igång med massor av nya saker som jag har gått och tänkt på alldeles för länge att jag vill fixa. 
 
Men det är ju som sagt en vecka kvar och jag kan egentligen inte riktigt än slå mig till ro och säga att detta med ekonomin är klart nu. Jag måste göra klart ALLT först. Jag skulle inte bli nöjd om jag bara når hit som jag är nu och inte ända in i "mål".
 
Jag är alltså inte riktigt nöjd än, men jag kan ju ändå se framför mig nu att jag snart kan  få göra nånting annat än att bara räkna pengar. Något annat än att köpa och sälja. Lägga undan och investera vidadare. Snart kan jag faktisk köpa saker som jag vill ha och jag kan få uppleva saker som jag har längtat efter. När jag tänker på allt så känner jag mig såklart nöjd nu, men jag vill inte bli 100% nöjd än.
 
Jag håller mig till att vara lite mysigt nöjd. Jag kan gå runt nu och tänka på allt som bara kommer till mig. Nästa vecka blir det bara att jag ska tänka på att inte tjuvstarta med nånting. Men jag har tjuvstartat i mina tankar i alla fall. Det  känns bara bra och mysigt, även om det kanske är lite barnsligt också. Man blir nöjd med sig själv. Man räknar ut vad man ska köpa och så jävla lycklig innombords. Man tänker: Tänk att lilla jag kan osv....
 
Jag får bara inte glömma nu att det är en vecka kvar. Jag måste hålla ihop allt ända in i det sista. Sen känns ju allt som sagt mysigt bra. Den känslan kan ingen ta ifrån mig just nu.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE