Vecka 21

Ny vecka och man kan väl säga att jag har mycket jobb, men ändå inte på nåt sätt. När jag jobbar så jobbar jag mycket, fast jag har lugn och bra körning.  När jag sen blir ledig så får jag en period av ganska lång ledighet. Ledigheten får jag också ganska exakt under den tidpunkten som jag har tänk att slutföra mitt sk ekonomimål. 
(null)
Idag har jag den längsta arbetsdagen för denna veckan, men mitt i dagens pass så ska jag ha ett sk återkopplingssamtal med min närmaste chef. Arbetsdagen blir ju därför ganska "soft". Man kör några timmar på morgonen, har rast, snackar lite skit och annat med chefen och sen jobbar man lite till. Jag har ju dessutom Vänersnäs under den sista delen av min arbetsdag. Denna måndag har man ju nästan längtat efter. Det är ju en bra arbetsdag i alla fall.
 
 
Annars hoppas jag denna att jag denna veckan bara håller min tänkta budget. Klarar jag det då har sen nått mitt mål med ekonomin som jag har kämpat med i ca 1,5 år. Nu är det ganska exakt en vecka kvar. Det vore ju fan om jag misslyckades nu när jag snart är helt klar. Jag har ju kämpat i typ 77 veckor med att nå målet som jag fixar om jag bara har tålamod i "1 fucking week till". Fan ta mig om jag inte fixar detta.
 
(null)
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE