Myshäng med Peg!!

Idag har jag varit i Stockholm. Jag har haft lite myshäng med coolaste och snällaste Peg Parnevik.
 
Jag har varit i Stockholm hela dagen och där har jag besökt den musikstudio där Peg Parnevik jobbar med sin musik. Jag fick träffa massa grymt coola männsikor. The Kennel music studio ligger i Solna, i en villa och uppe på en kulle typ. Fint och mysigt liksom.
 
 
Vi käkade lunch på en närliggande restaurang. Riktigt god fisk hade dom där.
 
 Sen var det tillbaka för lite mer myshäng i studion. Jag fick se lite hur Peg jobbar med sina låtar, och som jag sa så träffade jag många fler coola människor. Jag hängde också mycket med två personer som jobbar mycket med Peg och just hennes musik.
Från vänster:: Erik Lewander som idag hade kommit med ett plan från LA. Längst til höger på bilden ser ni en så sjukt cool tjej som heter Josefin Glenmark. Bara så rolig och grym tjej!!
 
Allt detta är en "Musikhjälpengrej" Jag budade hem denna grejen undder Musikhjälpenveckan 2016. Peg Parnevik är verkligen en så sjukt grym tjej. Det verkar vara  full fart i hennes liv med nya grejer på  gång hela tiden och jag blev bara så imapad av henne och flera andra som jag fick träffa under dena dagen Stockholm. OMG WOW WOW!!
 
Jag gav Peg en present. Det fick bli en flaska bubbel och av Peg fick jag lite kläder i present.
 
Detta har varit en sjukt grym dag för mig. För Peg var det väl en vanlig dag på jobbet. Hon är en hårt arbetande tjej som bara var grymt rolig att hänga med.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE