Detta är roligt som fan att planera!

Jag ska ju träffa Peg Parnevik inom en snar framtid. Det blir att hänga med Peg och hennes crew, backstage under något av alla hennes gig i sommar. Detta är något jag verkligen längtar efter! Det ska ju bli så jäkla kul att få träffa Peg igen. 
 Jag vet inte vilken stad jag ska välja och precis alla gig-datum har man ju inte släppt än, men jag kommer väl på vad jag vill när jag vet allt och har vänt och vritt på alla dessa datum och platser för alla gig som jag kommer få välja på.
 
Det är roligt som fan att bara sitta här och planera detta! Jag har haft mailkonversation med Pegs kontakt. Hon är den som ska hjälpa mig att styra upp detta som från början var en "Musikhjälpengrej" som jag budade hem under Musikhjälpenveckan 2018. 
 
Tänk va kul det kommer att kännas den dagen då jag verkligen ska få uppleva allt också! Det är ju aldrig tråkigt att hänga med coola och bästa Peg Parnevik. 💥💥🔥🔥 Dessutom har jag sett andra personer som jag känner igen och som  verkar ingå i Pegs crew när hon ska ut på turné i sommar. Jag får förmodligen träffa fler grymma artister och annat roligt folk när jag ska göra denna grejen. Snacka om att jag är full av förväntan nu. Detta blir nog hur coolt som helst, och en grym upplevelse för mig. 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE