Fredag (2019 05 10)

Jag har haft en ganska lugn fredag. Eller det kanske är så att jag inte orkar göra så jäkla mycket efter denna arbetsveckan med 4 dagar av jäkligt mycket jobb. Jag har ju liksom jobbat in denna fredagen. Igår fick jag dessutom jobba över. 
 
Idag blev det ändå en promenad på ca 8 km. Jag har inte varit ute på en långpromenad sen förra fredagen. Jag kände bara att jag var tvungen idag. Rundan kändes väl inte bra. Det känns bättre med promenader när man inte tar så långa viloperioder mellan varje runda. En vecka med vila från promenader är för mycket för att den första promenaden efter det ska kännas bra. Men efter man har avverkat en Powerwalk eller en långpromenad så känns det ju ändå alltid bra i kroppen efteråt. Detta som man känner efter en runda motiverar ju mig till att ändå fortsätta med mina rundor. I helgen blir det säkert minst en till i alla fall. 
Jag har också varit och förtidsröstat idag. Jag kommer inte att veta mer om något vecka vad jag vill rösta på och jag bestämde för att rösta på KD. 
 
Jag röstade ju på KD i riksdagsvalet. Det kändes bra den gången och jag har inte ångrat det nu. Jag känner att det var helt rätt och jag hade ångrat mig om jag hade röstat annorlunda. Detta är jag säker på och då känner jag nu att det inte finns någon anledning att rösta annorlunda  när det är val till Europaparlamentet. Jag satte också ett litet kryss på Sara Skyttedal. Jag tycker hon verkar duktig och sen hur det egentligen är med den saken, det vet jag ju inte så mycket om. Jag går mest på min magkänsla och den brukar det inte vara något fel på. KD är rätt för mig ..och så fick det bli.
(null)
 
Detta var min morgon och eftermiddag. Jag får se vad jag hittar på i kväll. Jag känner för att gå ut och röja lite, men kan jag verkligen göra det utan att spräcka mitt sk ekonomimål? Det är sjukt jobbigt och kämpa med detta nu. Jag vill så mycket annat än att bara tänka på pengar.. I slutändan vet jag ändå att det kommer att vara värt allt slit och tålamod. Jag hoppas fan att jag fixar detta, men jag börjar tvivla på mig själv nu. Det känns ju så typiskt att när man egentligen snart är klar, då känner man mer än någonsin att man vill ge upp. Jag ska klara detta ändå, oavsett om jag tänker att jag helst bara skulle vilja skita i detta mitt ekonmimål.
(null)

(null)
 
 






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE