Tar det lugnt när jag kommer hem.

Jag jobbar mycket denna veckan. Det är ändå skönt att jag kommer hem ganska tidigt. Då skönt att få den där egentiden och att jag hinner sitta lite och kolla på TV innan det är dags att gå och lägga sig. Det är skönt att hinna varva ner lite innan man ska sova. 
 
Jag extra fokuserad på jobbet nu. Allt går bra och jag har bara fredagen kvar och sen blir jag ledig väldigt mycket. Jag har också sökt mer ledigt idag, och jag har fått dessa dagar beviljade redan. Om jag tittar på hur jag jobbar fram till min semester, så ser det riktigt bra ut. Jag jobbar inte mycket helger och jag har mycket av sådan körning som jag gillar att köra. Lite synd bara att jag inte har körning på Vänersnäs eller Såtenäs på mitt sommarschema. Detta gillar jag ju bästa tat köra, men jag har mycket annat som ändå kommer att bli ganska lugnt att köra under sommaren. 
 
Mycket känns väldigt bra nu. Det går bra på jobbet och jag är nöjd med schemat som jag och kommer att få. Nästa vecka blir säkert min roligaste vecka på hela detta året. Massor med spännade saker ska jag bara sätta fart med och fixa. Flera saker har jag tänkt på så  länge och nu blir det skönt att man snart kan börja göra saker som jag tycker är roligt att hålla på med. För ärligt talat: Hur roligt är det med pengar efter att man har vänt och vritt på dom ett tag? Det väl ändå vad man byter pengar mot som i slutändan alltid räknas? Jag vill ju använda en stor del av mina pengar till att förverkliga mina drömmar. Att fullfölja drömmar är ju vad jag tycker att livet handlar om. 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE