Vilken stad blir det i år?

Idag klockan 21:00 i SVT1 så visas Musikhjälpen 2018 - Återblicken som har legat uppe på SVT-play sen i onsdags.
 
Varje år brukar det ju vara så  att dagen efter att SVT har sänt det programmet så brukar man avslöja i vilken stad som nästa Musikhjälpen ska sändas från. Jag förutsätter att det är så i år också. Är det så, då får man ju alltså veta detta imorgon. 

 Jag gillar ju programmet. Jag tycker ju Musikhjälpen-veckan är en av årets höjdpunkter. Jag tänker nog lite på det året om. Hur mycket pengar ska jag ha och "bolla" med? Hur ska jag fixa pengarna? Ska jag vara på plats i år? Hur länge? Vad för typ av auktioner känns mest intressant att buda på? Vad var bra av allt jag gjorde förra året? Vilka fel och misstag gjorde jag förra året? Vad har jag lärt mig som jag kan dra nytta av i till årets MH. ❤️💚
 
Jag var ju på plats i Lund förra året. Jag vet inte om jag kommer att åka i år och kolla på det. Jag föredrar nog att att sitta hemma under en filt och kolla programmet på TV. Men sänds det från någon stad som jag ändå känner att jag kan tänka mig att åka till så är det inte helt omöjligt att jag kommer att vara på plats under några dagar i år också. Om jag nu väljer att åka och kolla på detta live så blir det inte så många dagar som jag avverkade förra året. Men som jag tänker nu så skulle det kanske kunna vara roligt att i alla fall vara på plats 1-2 vardagar under den där fina veckan i mitten på December. 
 
(null)
Bild på mig och Peg Parnevik..Musikhjälpen 2018❤️💚
 








Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE