Kan inte folk bara sluta.

Ända sen jag starta den här bloggen så har folk hört av sig till mig om allt möjligt. Jag har inget emot just  det. Men det som gör mig så jävla förbannad och som jag sen länge har tröttnat på det är alla dessa personer som för det första inte kan stå för vem dom faktiskt är. 
När jag började med min blogg så upplevde jag ganska snart att de fanns människor som skrev till mig och uppgav att dom var en person som dom egentligen inte var. Man kunde förstå och räkna ut detta på mängder av olika sätt. Detta har sen fortsatt och hållit på under alla år som jag har "pillat" med mina sociala medier.
 
Jag skriver inte detta inlägget för att jag vill uppmärksamma alla på att jag vet att mycket på internet är: Bluff, fake och genomrutten skit. Det jag egentligen vill säga med detta är att jag vill bara att ni som håller på med skiten ska lägga av att tex kontakta mig!! Jag blir bara sån att jag tycker att ni som håller på är dumma i huvudet. Ni lägger ner en massa tid på mig och skriver skit, men ni kan i slutändan inte direkt stå för vem ni är. Ni gömmer er bakom fakekonton och anonymitet. Så sent som igår så var det en person på Instagram som skrev till mig och påstod att hen var en tjej från borås som nu var i Stockholm och ville träffa mig i Trollhättan på måndag (alltså idag) En apa kan ju räkna ut att allt bara var bluff och jag vill verkligen inte bli kontaktat av personer som inte visar sin riktiga identitet med en gång. Jag vill veta och kunna ta reda på att du som skriver faktiskt är den du utger dig för att vara. Jag kommer inte att "fucking" bry mig om vad du vill som kontaktar mig, i den stunden som jag vet att det bara är: Bluff, fake och skit.
 
Jag har inget emot att människor skriver till mig eller kommer fram och pratar när dom ser mig ute. Men för fan!!!! Kontakta aldrig mig om du utger dig för att vara någon som du inte är. Jag vill verkligen inte ha med alla dessa "nollor" att göra. Jag vill inte beblanda mig med dessa personer. Jag vill inte att dom hör av sig... och jag vill faktiskt  inte på något sätt ha med dom att göra. 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE