Bra och lugn helg.

Hej!
 
Hoppas allt är bra med er. Med mig är det jättebra. Jag glider runt och känner hur jäkla varmt det är. Jag försöker dricka mycket vatten och tänka att detta vädret är i alla fall bättre än: Snö, hagel, kyla och ösregn. 
 
 Under helgen har jag också ätit mycket glass, trots att jag vet att magen inte alltid mår så bra av detta. Men det är ju gott med glass. Hmmm...
 
Annars har det varit mycket tankar som har snurrat i huvudet, men jag tycker att jag i mina två senaste video's har lyckats får ur mig det mesta av sånt som fick huvudet att snurra i 200 km. Nu har jag mer tankar om annat och det kommer säkert en video redan idag på detta....eller så väljer jag att skriva så fingrarna glöder.
 
Jag är glad över att jag bara tar det väldigt lugnt på semestern. Jag tar inte ut "svängarna" i onödan. Jag flippar inte ur på ett sånt sät så att jag sen kommer att ångra mig. Jag har bara en så skön semester som jag bara vill ha. Det bästa är ju att det är mycket kvar på den också. Man kan ju också säga att man har haft tur med vädret.
 
(null)
 
(null)
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE