Vecka 31

Halva semetern är nu avverkat. Med 2 veckor kvar av skön ledighet så kan jag konstatera att tiden har inte gått särskilt fort. Det brukar ju annars kännas så mär man har semester, men så känner jag alltså inte nu. Jag har njutit fullt ut och jag har verkligen vilat ordentligt för en gångs skull.  
 
Jag är glad att jag inte har flippat ur och gjort en massa saker som jag inte vill göra. Jag har inte känt mig rastlös, trots att jag kanske slappat mer än jag någonsin har gjort tidigare. Även om jag känner att jag någon dag har haft mycket att göra så har det känts ganska lugnt ändå. Jag jobbar ju inte. Jag behöver ju inte tänka på klockan och att jag ska hinna med det och det innan jobbet. Mycket sånt tänk är det ju när man inte har semester. Det har varit en skön feeling att slippa bry sig om tex klockan, förberedelse av jobb och den där tröttheten av mycket jobbande. 

Däremot har jag nog idag nåt den där delen där jag känner mig trött efter alla promenader som jag har varit ute på sen typ 1 juni. Jag har ju ganska konsekvent gått 10 000 steg per dag och nu känner man av att vilan mellan alla promenader kan vara för lite. Men om jag vilar mer, då blir det ju inga 10 000 steg per dag. När man är ute och promenerar så tänker man ju också mer än tidigare på om man inte snart är färdig med sin runda. Man vill bli färdig fortare för att komma till den där vilan. Jag måste liksom köra på nu ändå, och komma över alla dessa tankar om att promenaderna känns sega och vilan på tok för kort. Om jag klarar det, då tror jag att det kommer att kännas lättare med allt igen. Det är ju i alla fall bra att jag jagar ett resultat varje vecka. Det är ju också bra att jag har satt upp ett målet att minst  ska köra på med promenaderna  fram till slutet på augusti. 


 V 31
Jag känner annars att jag denna veckan vill ta tag i saker som jag har skutit framför mig i 2 veckor nu. Det behövs röjas lite på sina ställen. Städa ut det gamla så att något nytt fräscht sen få plats. Vissa saker måste man ju bara någon gång se till att fixa. Sådana saker ska jag försöka ta tag i denna veckan. Samtidigt får jag inte glömma att jag just har en skön semester! Jag vill fortsätta med det också. 
 
 
 






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE