Göra det lite häftigare och coolt.

Jag tänker och tänker. Det är så mycket som jag vill göra och det känns bra att jag är rätt säker på vad jag vill. Problemet är väl bara att jag vill så jäkla mycket och då orkar jag inte börja med nåt. Jag tänker inte köra någon dålig bortförklaring och säga att jag inte vet var jag ska börja. Det är ju bara att börja nånstans och sen köra på och fixa det man vill få gjort. 
 
Kanske är det också så att jag trots allt är lite omotiverad till att börja med något. Jag tycker mig se att jag måste göra så många saker och när man inte har börjat än så känns det inte motivernade att veta att vad jag än ger mig på så är jag precis i början och kanske inte i näreheten av att nå det resultatet som jag vill uppnå. Samtidigt känns det som jag behöver göra så mycket. Jag måste lägga ut mycket pengar, men det är egentligen inget problem. Motivationen är problemet. Jag vill bara orka göra saker som fan och sen gå vidare i full fart. Vara på väg nånstans. Jag vill gå framåt. Inte ta steg tillbaka och eller bara stå och stampa på samma ställe.
 
Jag  måste nog gå in och jobba lite på mina drömmar som jag har. Jag måste hitta sätt att göra mina saker lite coolare och häftigare. Skruva upp tempot och få in lite mer "action" i allting. Detta tror jag funkar för att få upp min motivation och hittade det där lilla extra drivet som jag tror att jag behöver för att verkligen kunna alla dessa saker som jag typ varje dag känner att jag vill göra, få gjort och uppleva. Mer "action" och fart i allt kan ju vara en lösning.
 
Jag vill kanske för mycket och jag är ju inte dummare än att jag fattar att jag bara har en kropp som inte orkar hur mycket som helst och jag kan ju heller inte göra flera saker samtidigt. Jag menar: Jag kan ju inte dela på mig och vara på flera platser samtidigt. Dessutom kan man ju inte greja och jobba hur mycket som helst om jag samtidigt vill må bra, känna mig pigg och fräsch. Att offra hälsan för dom drömmar jag har just nu är inte något som är värt ett skit i slutändan. 
 
Jag tror ändå på att fundera kring hur jag kan göra mina drömmar lite coolare och häftigare. Jag kanske heller inte ska fundera så mycket på detaljer. Jag kan ändå inte förutse allt. Jag kanske måste våga lite mer. Ta mer risker. På något sätt är det väl bara att göra vad jag vill göra. Köra på och se om det funkar. Funkar det inte så lägger jag ner och kanske börjar om. Det är inte så farligt att göra fel, rätta till och försöka igen. Det är faktiskt inte det. 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE