Basic

Mycket känns bra. Jag kan inte säga annat. Jag har ju semester. Jag chillar och vilar mycket, men ändå får jag ganska mycket gjort. Jag kan också lägga ner mer tid på allt jag gör. Jag behöver ju liksom inte skynda mig för att jag sen ska hinna med nästa grej. Det jag inte hinner idag kan jag ju lätt fixa en annan dag. Jag har ju semester. 
 
Mörbultandet i kroppen som man ofta känner efter perioder av mycket jobb är nu helt borta. Jag känner också av att jag har rört mig bra dom senaste veckorna. Kombinationen av att ha semester och känna att man rör sig bra blir till en skön känsla. Allt jag gör kan jag ju göra i lugn och ro och ordentligt. Det ska jag njuat av så länge det varar. 
 
En annan sak som också känns bra det är att jag för ett tag sedan bestämde mig för hur jag ska med mina pengar. Jag fattar ibland ekonomiska beslut som sen gör att jag lätt rör till saker och ting. Det blir jobbigt då, även om allt ofast går bra. En bra regel är att man inte ska krångla till det i onödan.
 
Nu har jag bestämt mig för vad jag ska göra och jag kör på det. Jag vet att det funkar för mig. Det gör ju att jag kan släppa tankarna kring dom där jävla pengarna. Hur jag än vänder och vrider så vet jag nu att detta jag nu har bestämt mig för är det rätta för mig att göra. En bra regel är ju att man inte ska krångla till det. Det är nåt jag verkligen inte gör nu om jag bara kör på det jag har bestämt mig för. Jag vet också att även om jag skulle börja tänka på att göra på ett annat sätt med ekonomin i framtiden, så kommer jag ändå att landa i att det jag gör nu är det enda som aldrig kan bli fel att köra på. Det jag gör nu är liksom basic. Basic blir aldrig fel.,.och det blir heller aldrig för gammalt. Det funkar alltid över tid.
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE