Lediga dagar går så fort.

Nu är snart dom lediga dagarna över för denna veckan. Från med i morgon och typ en vecka framåt har jag massor med jobb bakom ratten att ta tag i. Det är väl på ett sätt bra att man kommer igång igen efter mycket ledighet, men jag hade gärna varit ledig lite mer under nyårshelgen än vad jag nu får vara. Perioden av lediga dagar går ju alltid så fort. Jag får  nyårsdagen ledigt och jag slutar i alla fall jobba 18:30 på nyårsafton. Jag kan ju därför fira nyår på vilket sätt jag vill, om man nu orkar att bry sig. 
 
Idag har jag gjort lite ärenden på stan. Jag köpte hem mat så jag klarar mig under hela jobbhellgen. Jag köpte mig också ett par nya skor som jag kan ha att gå långpromenader i. 
 
Jag gick en runda idag. Det var stundtals ganska fint väder. Solen kom ju fram och jag hade naturligvis för mycket kläder på mig när jag var ute och gick. Det blev 12 km igen och detta var väl sista rundan som jag går för denna veckan. Från med imorgon och under helgen som kommer så har jag ju som sagt mycket jobb att ta tag i och då lär jag inte ta några promenadrundor. 
 
BILDER FRÅN DAGENS RUNDA
 
Nu ska jag passa på att njuta av min lediga kväll fullt ut. Sitta i massagestolen är ju aldrig helt fel när man bara vill slappa och ta hand om sig själv och mitt livs bästa verktyg, min kropp.
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE