Fredag (2018 12 21) ❤️

Har haft en skön ledig dag. Det fick bli en långpromenad. Det vanliga varvet som jag säkert fram till denna dag har gått över 1000 gånger, kanske är det över 2000 gånger. Jag har ärligt talat tappat räkningen och jag kommer nog aldrig ens på ett ungefär kunna säga hur många gånger jag har gått det där promenadvarvet som är på 12 km. Stan, Onsjö, Brätte, Öxnered, Blåsut, Dalbobron.
 
(null)
 
 
När jag var ute på detta varv så funderade jag mycket på hur bra jag har det. Jag tänkte också mycket på att jag är så tacksam över att jag bara mår bra och att jag också hela tiden kan prioritera att göra saker som jag mår bra av. 
 
Under denna veckan har jag jobbat 4 megalånga pass. Nu behöver jag vilan, men jag behöver också röra på mig. Idag har jag kört en bra långpromenad i ett ganska högt tempo. Jag blev svittig av det. Efter promenaden käkade jag lite lunch och sen kröp jag i säng och sov bort hela eftermiddagen. Nu sitter jag här och allt känns jättebra i kroppen. Jag har gjort 4 tuffa arbetsdagar, men jag känner mig ändå pigg och fräsch just nu. Jag har det ju bra när jag lever ett liv där jag ändå kan välja att göra saker som jag vet att jag mår bra av.  
 
Under kvällen nu ska jag fortsätta jobba med ett par blogginlägg. Jag har så mycket tankar i mitt huvud som jag bara vill få ner i text. Mycket handlar just om att jag är så glad över att jag mår bra och inte har något i mitt liv som gör att jag känner press eller stress. Jag kan göra lite som jag vill, när jag själv känner för det. 
 
När jag var ute på min promenad tidigare idag så lyssnade jag på en väldigt bra dokumentär som handlade om artisten Tove Lo. 
(null)
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE