Jobbar som f’n - Skriver blogginlägg.

Nu jobbar man som f*n. Jag kör ju bara långa pass och det sjuka är att så ska det ju vara nu i typ ett år framåt. Idag har jag haft ett pass där jag jobbar över 10 timmar. Räknar man med rasterna också då snackar vi över 12 timmar. Det känns naturligtvis tufft, men jag får energi av att veta att jag snart får en längre period av mer ledighet. Så kommer det ju också att vara i ett år framåt. Ledigheten dyker upp med jämna mellanrum hela tiden. Oftast lite längre eftersom jag just jobbar som f*n när jag väl jobbar.
Jag ska nu bara jobba imorgon också. Sen blir jag ledig 4 dagar i rad. Sen får jag jobba juldagen och sen blir jag ledig igen. Från och med fredag denna veckan så jobbar jag 1 av de kommande 7 dagarna. 1 AV 7...det kan jag ite klaga på.
 
Den lilla fritid som jag ändå har haft under denna veckan så har jag jobbat rätt hårt med att göra inlägg på min blogg. De mesta har jag tänkt publicera på nyårsafton. Jag brukar ju i slutet av varje skriva inlägg där jag blickar tillbaka på året som har varit. 2018 har varit  ett år där jag har grejat mycket med att rätta till många av dom fel jag anser att jag har gjort under 2017. Jag kanske inte skriver så mycket om det där så mycket mer än vad jag tidigare har gjort, men jag kan nu konstatera att jag nästa år  inte behöver hålla på lika mycket med att  rätta till saker som jag tidigare tycker har blivit fel. I fortsättning gäller det bara att jag inte sabbar sånt som jag nu har fått ordning på. Jag känner liksom att jag för mig själv måste bevisa att jag har lärt mig mycket på alla dom fel och misstag som jag gjorde, men inte ska göra om.
 
Jag har ju gjort lite roliga saker under 2018 också. Jag publicerar ju som sgat mer på nyårafton, men bl.a sånt som jag är väldigt glad över att jag fick uppleva i år var:
 
* Resan till Prag. 
* Bokmässan.  
* Musikhjälpen.
 
Jag skriver också inlägg just nu om hur jag tänker kring 2019. Vad ska jag göra och vad vill jag göra? Jag har ganska tydliga mål och mycket av sånt som jag vill uppleva är faktsikt nu i mångt och mycke redan fixat och klart. JAG SER LJUST PÅ FRAMTIDEN, ÄR FULL AV FÖRVÄNTAN OCH JAG ÄR PÅ DET STORA HELA VÄLDIGT NÖJD MED 2018.
 
 






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE