Jobbig runda idag.

Måndag har det blivit och det känns skönt att inte behöva säga att jag har massor av jobb denna veckan. Istället kan jag säga att jag är helt ledig, HELA DENNA VECKAN. Naturligtvis blir det mycket Musikhjälpen. Det startar ju ikväll och håller på hela denna veckan. Det är ju också lite därför som jag har tagit ledig. 
 
Idag var jag ute på en långpromenad igen. Det blev en jobbig runda. Jag hade ont i benen och lite i ryggen. Jag kände mg också ganska trött. Ibland kändes det lite som jag gick i sömnen. Jag fick mest kämpa mig runt idag. Hade jag vetat innan att det skulle kännas som det gjorde så hade jag inte gått ut på "varvet" idag, men hur fan ska jag kunna veta innan hur en promenadrunda kommer att kännas. Jag måste ju gå den först för att kunna veta efteråt hur det kändes. Det är ju ändå bra att jag tar mig runt och inte avbryter och tar en av alla bussar som man stöter på ute på "varvet".
 
 
 
Panbiff med paprikasås..
Efter promenaden blev blivit lite mat och nu ska jag väl mest bara slappa och ta det lugnt. idag blir det väl mycket småplockande med dom vanliga vardagliga sakerna. Imorgon ska jag klippa mig. För min del handlar vä  annars denna veckan mest om att jag ska följa Musikhjälpen på alla möjliga, och omöjliga sätt. Kul att det idag är dags igen. Jag har ju längtat sen Musikhjälpen avslutades för ett år sedan.
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE