Söndag - Förmiddag - Middag

Jäklar vilken effektiv förmiddag jag har haft! Jag har liksom bara tagit tag i allt som jag har sett för stunden att jag behöver få gjort. Det känns bättre när man får mycket gjort direkt, och inte hela tiden bara tänker att man ska skjuta allt på framtiden.
 
Tvätt, städ och disk har jag fixat idag med en rasande fart. Jag har handlat vad jag behöver i mataffären och jag pantade samtidigt massor med burkar och flaskor. Jag har börjat lite lätt att packa resväskan för nästa vecka. Jag shoppade även några nya "fillingar" till mig själv. Det är ju alltid trevligt om man har lite tat byta med.
 
En middag på "Kopparn" har jag också hunnit med idag.
Nu behöver jag egentligen inte göra ett skit mer idag. Idag kommer jag ändå att vara nöjd med att jag har varit så jäkla effektiv under denna förmiddag. Nu är det ordning och reda inför nästa vecka. Det är ju skönt när man känner att man har kontroll på grejerna liksom.
 
Nu funderar jag på om jag ska gå ut på den där långpromenaden som jag sa till mig själv igår att jag skulle avverka idag. Jag tvekar lite. Jag har lisom ingen lust, men sen är det ju det där med att det känns så jäkla bra efteråt. Att jag den senaste tiden har varit ute på några långa promender gör ju att jag orkar vara så effektiv som jag tex tycker att jag har varit idag. Får se hur om jag orkar bry mig om att gå ut mer idag.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE