Jag vet inte just nu hur allt blir.

 
Det känns att det snart är dags för Musikhjälpen. Jag har typ längtat sen man avslutade Musikhjälpen förra året i Umeå. Ungefär vid denna tiden imorgon så är det äntligen dags för ett nytt Musikhjälpen (#MH2018)
 
Jag har den senaste tiden fått många frågor om vad jag tänker gör för att bidra till #MH2018. Man frågar: Hur myckert pengar jag tänker skänka, vilka auktioner jag kommer att buda på, Vilka personer jag helst skulle vilja träffa, hur mycket pengar jag tänker bidra med, hur mycket pengar jag kan bidra med, vad mer än att buda på auktioner tänker jag göra för #MH2018. 
 
Jag kan egentligen bara svara att jag inte har några svar just nu. Jag vet inte hur allt blir. Jag vet bara att jag ska njuta av programet Musikhjälpen. Jag gillar det där med att man varje år ställer en glasbur på ett torg och på ett underhållade sätt samlar in pengar till en bra sak. När sen veckan är över så har det kommit in hur många miljoner som helst. Förra året blev det ju över 70 miljoner. Av dessa pengar bidrog jag då med ca 17 000 kr. 
 
Det är detta jag gillar med Musikhjälpen. Vad jag sen gör och vad jag bidrar med, det vet jag inte förrän Musikhjälpenveckan är igång. Vad jag exakt sen har gjort, det vet jag inte förrän Musikhjälpen är avslutad den 16:e december. Svaren jag nu kan ge på alla frågor dom är: 
 
1. Jag vet inte hur mycket pengar jag kommer att skänka till MH2018. Det kan bli allt från några hundralappar till många tusenlappar.
 
2. Vilka auktioner jag kommer att buda på vet jag inte nu. Jag måste ju först kolla vad som finns, när dom ligger uppe och sen får man ju fundera på vad man vill och om vad jag tycker att det värt att spendera på en specifik auktion. Ja kanske inte vill ha nånting i år. Även om jag vill ha nånting så kanske jag inte fixar att buda hem de jag kanske tänker att jag vill ha. Innan jag budar har jag ju också mängder av frågor till mig själv: Vill jag verkligen detta och  blir det värt pengarna och varför är detta något jag vill buda hem? Allt dessa frågor vill jag finna ett svar på.
 
3. Många personer skulle man säkert vilja träffa och den typen av auktioner finns det ju på Musikhjälpen, men även om jag skulle vilja träffa en viss person, så beror det ju på vad jag ska få göra med den eller dessa personer. Sen får jag ju också känna att det är värt dom pengar som det då kommer att kosta mig. 
 
4. Vad exakt jag tänker göra för #MH2018, det vet jag alltså inte just nu. Jag vet bara vad jag har gjort efter att Musikhjälpenveckan är avslutad. Jag ska i första hand bara se till att njuta av själva programmet. Jag ska ju också under några dagar i nästa vecka befinna mig på plats i Lund. Det är i samma syfte då. Jag ska njuta av programmet, men på plats på Stortorget i Lund. Känna på atmosfären kring detta och fundera på om jag vill uppleva Musikhjälpen live igen.  Jag kanske inte gillar just det där med att stå utanför buren och klappa i händerna, eller så gör jag det. Oavsett vad jag gör så vet jag bara just nu att jag gillar denna decembertradition som Musikhjälpen är för mig. 
 
  





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE