V 51

En ny vecka har det blivit. Inget Musikhjälpen att tittat på. Vad ska man då göra? Vad ska man titta och lyssna på nu. Massor av annat, men vad ?. Musikhjäpen kommer ju tillbaks nästa år och jag har redan börjat fundera på vad jag kan tänkas göra då. Jag vill redan nu veta vad det blir för tema, var buren ska stå och vilka som blir programledare. Men jag får naturligtvis vänta på att allt de dör släpps.
 
Idag började jag ju på det nya schemat. Jag kör långa pass och jag har varit uppe sedan klockan 04:00 i morse. Jag började jobba 05:30 och efter detta kom jag hem ungefär klockan 18:00. Det kändes lite snurrigt i huvudet mot slutet, men jag tycker att i det stora hela så gick min första arbetsdag på detta schemat bra. Jag kommer nog att ganska snabbt komma in i dom nya rutinerna  kommer med att jobba på detta sättet. 
 
Jag får ju till skillnad från förut ta med mig mat till jobbet nu. Jag tar med mig mat till den första rasten så att jag har frukost. Till min andra rast så fixar jag lunchen på Koppargrillen. Rasterna är inte så långa längre så att jag hinner inte gå hem, men det finns ändå tillräckligt med tid för att hinna gå och hämta mat som jag sedan kan ta med mig till jobbet och sitta där och äta i lugn och ro. 
 
Detta blir nog bra. Det kändes bra idag. Och eftersom jag nu jobbar lite längre dagar så blir jag ju också ledig någon mer dag per vecka än vad jag var på mitt förra schema. Nu kör vi!!!. Jag är inte rädd för att jobba tufft. I slutändan så jobbar jag ändå inte mer än heltid i alla fall, och då orkar man ju. No problem, liksom.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE