Lite tankar om Musikhjälpen 2018, efter ett dygn.

Jag har haft en ganska stressig dag. De har varit så mycket som jag bara har velat hinna med och sen vill man ju följa Musikhjälpen så mycket som det bara går. 
 
Imorgon ska jag åka ner till Lund och sen Musikhjälpen på plats. Jag vet inte om jag kommer att trivas, men jag tror det. Jag älskar ju allt annat med Musikhjälpen så jag skulle bli förvånad om jag inte gillar att stå utanför buren och följa det. 
 
Jag har hittills bara skänkt 100 kr till Musikhjälpen. Jag sålde en bok på det som kallas: Hela Sveriges auktioner. Jag har även lagt upp en bok till under dessa auktioner. Den auktionen har ett bud på 50 kr. Hittills är detta det enda jag har bidragit med, plus att jag har budat på några auktioner själv. Inget har jag budat hem än. Igår missade jag ju att ta hem en auktion med typ 2 sekunder och 15 kr. 
 
Ikväll såg jag att Little Jinder, Rebecca och Fiona besökte buren och körde lite live musik. Samtidigt befann sig ju Peg i buren också. Jag har ju träffat alla 4 förra året. Detta var ju våren 2017 och det handlade ju även då om Musikhjälpen. De var många tankar som gick i huvudet på mig när jag såg alla 4 i buren, samtidigt. Jag vet inte exakt vad jag tänkte, men det blev bara en så konstig känsla inom mig när jag såg alla 4 var på samma ställe och i just Musikhjälpen. Sen tycker jag att det är lite coolt att jag faktsikt under Musikhjälpen 2016 klarade av att skänka så mycket pengar som jag faktiskt gjorde då. Ska jag vara ärlig så hade jag kunnat skänka ännu mer, och det var ju nära ett par gånger att jag gjorde det också. I år kommer jag nog inte att pumpa in så mycket pengar som jag gjorde år 2016. Jag tror inte heller att jag vill det denna gången. 
 
Jag kollar nu lite olika auktioner. Jag har väl just nu inte hittat något som jag kan tänka mig att försöka ta. Detta har väl annars dom senaste åren blivit lite min grej att jag budar på auktioner där pengarna som detta kostar mig går rakt in i Musikhjälpen. Jag tänker att jag försöker ta 1-3 auktioner. Det är ungefär detta jag väljer att göra för Musikhjälpen. Jag kommer nog egentligen aldrig att göra så mycket mer. Man skulle ju kunna engagera sig hur mycket som helst, och många människor gör ju detta också. Detta är ju helt fantastiskt.  Men det viktiga för mig är ju att jag verkligen känner att jag VILL göra allt de jag gör. Börjar jag bara blåsa på och försöka göra hur mycket som helst utan att stanna upp och tänka på vad JAG faktiskt VILL, då kommer jag typ bara att ångra mig sen. Jag kommer definitift inte att må bra av det. Jag kan ju ändå inte göra allt, men jag kan alltid gör något. Vi får se vad det där "något" blir för nånting.   
 
Jag gillar i alla fall att följa Musikhjälpen. Jag tycker programet såhär långt levererar bra kvalitet och det känns ett strå vassare nu än tidigare år. Jag kan inte riktigt förklara vad jag tycker är bättre med det just i år. Det är liksom bara den känslan jag har fått av att följa detta under kvällen igår och  massor av timmar idag.
 








Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE