Söndag (2021 10 03)

Den lediga helgen har gått fort. Jag vet däremot inte om veckan har gjort det. Jag har stundtals mått lite dåligt. Samtidigt tänker jag att jag egentligen inte har så mycket att må dåligt över. Mina problem och vad som faktiskt gör att jag mår dåligt är ju egentligen ingenting att gny över om jag skulle sätta mig ner och fundera över hur många andra människor har det i sina liv. Det går ju bra med pengar och jag mycket med allt jag försöker göra för att jag bara ska tjäna mer går med rasande fart. Jag hinner nästan inte med att sätta allt på "rätt" plats så jag får det som jag vill ha det i slutändan. 
 
Jag hade tänkt att detta inlägget skulle handla om allt som jag har mått dåligt över den senaste tiden, men nu inser jag att jag bara kommer att må sämre om jag sitter här och skriver ner allt de där. Sen känner jag ju som jag sa: Jag ska inte gnälla. Mycket är bra och det som gäller för mig i år är ju att få loss dom pengar som jag vill ha innan detta året är slut. När jag känner att jag behöver spara så är det kanske inte mycket lätt känns lite tråkigt. Ändå är jag väldigt säker på att det jag nu väljer att göra med mina pengar är det som är mest rätt att göra. 
 
Nästa vecka har jag massor med jobb, men jag har sökt ledig en av dagarna och jag hoppas jag får det. Jag fortsätter att vara duktig med mina promenader. Denna veckan trodde jag ett tag att jag skulle misslyckas med att nå 80 000 steg, men i helgen har jag promenerat ganska mycket och då satte jag dom där stegen denna veckan med. 
 
Framöver ska jag försöka att återigen börja ta tag i saker som jag länge har tänkt att jag vill få gjort. Allt känns ju betydligt bättre när man väl får dessa saker gjorde. Kommer jag bara igång, så brukar ju saker och ting gå fort att fixade. Det gäller bara att börja. 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE