Jag vill skapa ett konstverk.

Jag har en liten dröm om att göra ett konstprojekt. Kanske måla en eller flera  tavlor eller bygga något. Typ en koja, en lång jäkla bro eller nåt liknade. Jag skulle också kunna tänka mig att bara använda block och penna och rita hur mycket som helst. Jag kan egentligen tänka mig att göra vad som helst. Grejen är bara att jag vill börja göra någonting som jag sen kan se som ett konstverk som jag har skapat. Jag vill göra något där jag känner mig kreativ, som jag brinner för och där jag känner att det jag gör är en spännande process. Jag vill tänka själv och inte lyssna på vad andra tycker att konst är. Jag vill ju skapa något nytt och samtidigt hela tiden fundera kring vad jag vill uttrycka med mitt konstverk. Sen kan det ju vara roligt att jämföra med vad andra tycker att jag uttrycker med mitt konstverk. Vad ser jag och hur uppfattas mitt konstverk av andra? 
 
Jag har påbörjat saker, men tyvärr ger jag upp nästan med en gång. Jag vill göra ett ganska stort konstprojekt, men varje gång jag försöker så känner jag att jag inte kan tillräckligt mycket för att det ska vara värt att fortsätta. Det blir liksom inte roligt när man börjar och sen inte riktigt tror på mig själv i det jag väljer att göra. Jag måste nog redan i början tänka att detta kommer att bli skitbra. Jag kommer att skapa ett riktigt jävla mäktigt konstverk som jag har lagt ner hela min själ i. Så måste jag nog klara av att tänka annars blir det nog för tufft och svårt att skapa ett riktigt bra konstverk som jag kan bli nöjd och stolt över. 
 
En del har sagt till mig att min blogg är som ett konstprojekt. Jag vet inte kan kalla Dannebloggen för ett konstprojekt, men man kan ju säga att jag har skapat något som faktiskt visar att jag finns på jorden. Finns bloggen kvar när jag är död så är det ju ett bevis för att jag har funnits. Ett konstverk är ju också något som visar att den som har skapat konstverket finns eller har funnits. Om inte konstverket slängs eller förstörs. 
 
Jag funderar på detta, men jag vet inte vad jag ska göra eller hur jag ska göra för att det ska kännas: Bra, kul och motiverande. Eller så är det kanske så att jag bara ska nöja mig med att min blogg är ett konstverk som jag fortsätter att skapa och jobba på. Bloggen och allt som jag får vara med om p.g.a. min blogg, skulle man ju kunna se som en del av ett konstprojekt. 
 
(null)
 
(null)
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE