Vecka 42

 Under denna veckan har jag massor av jobb. 45 betalda timmar blir det totalt denna veckan. Det kommer att kännas i kroppen när jag har avslutat arbetsveckan på fredag. '
 
Jag tycker ändå jag har bra pass denna veckan. De mesta är ganska lugnt att köra och på 3 av 5 pass så behöver jag inte vräka mig upp så jävla tidigt heller. 
 
Annars är detta en liten mellanvecka. Jag jobbar mest och har jag något annat jag vill få gjort så får jag nog vänta till helgen. Man orkar ju inte hur mycket som helst. 
 
Något som känns bra nu och som heller inte var en dag för tidigt det är att jag har beställt en ny bokhylla. Jag hade ju tänkt att köpa en ny för flera månader sen, men jag har bara stött på problem. Först hittade jag inte jag inte vad jag ville ha. När jag sen hittade något så var jag tvungen att åka till ett ställe, långt bort som fan för att få hem just den bokhyllan. Vissa bokhyllor som jag har kunnat tänkt mig att ha i mitt hem har jag tyckt har varit för dyra. Vissa ser väldigt bra ut och är billiga, men när jag har känt lite på dom så har kvaliteten varit skit. Men nu tror jag att jag har hittat rätt och jag har också beställt. Leveranstiden är 2-3 veckor och jag ska få bokhyllan hemlevererad. Äntligen hittade jag vad jag ville ha och nu hoppas jag att allt bara är så bra som det verkar vara. 
 
Jag har också börjat gå från tanken till handling när det gäller konst. Jag skrev ju ett inlägg för ett tag sedan att jag gärna skulle vilja skapa ett konstverk. Jag vet väl inte exakt vad och hur jag ska lyckas med nånting så, men jag har dom senaste dagarna börjat skapa konst. Jag har ritat och beställt olika konsttillbehör som jag tror att jag behöver. Jag har fåt hem ett ljusbord. Jag har beställt ett s.k. golvstaffli så att jag kan stå upp och måla som man har sett att "riktiga" konstnärer gör. Någon dag ska jag ta mig bort till bokhandeln är i stan och köpa mer konsttillbehör som jag kan tänka mig att jag behöver, så som: Penslar, olika typer av färg, skissblock och annat som jag tror att jag har användning för i mitt skapande av min konst. Kanske behöver jag köpa någon form av virke också. Man kan ju bygga saker när man sysslar med konst också.  
 
Jag är ju just nu bara i början och detta med att jag vill skapa konst är jag ju helt nybörjare på. Men jag lär mig väl ju mer jag grejar och jag har inget emot att prova mig fram som fan i detta. Jag behöver inte veta nånting om konst i nuläget. Jag kan ju bara hålla på och se vad jag lyckas skapa. Jag lär mig under resans gång. Misslyckas jag så skiter jag väl i det.  Jag får se vart detta tar mig. Vad kommer jag att rita eller måla i framtiden?  Vad kommer jag att bygga? Kommer jag sen i ett senare stadie att kunna sälja min konst? Eller går allt rakt åt helvete och kommer jag då att tröttna eller bara fortsätta? Vi får se, men nu har jag börjat i alla fall.  
 
 
 
 

Anonym
10 October, kl. 22:01 | Blogg;

Ska du gå nån kurs eller bara winga det med konsten?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE