Kanske lite för mycket grejande.

Äntligen är denna veckan över om man ser till busskörningen.  Nu ska jag ta en lugn ledig helg. Jag har haft väldigt mycket att göra och jag har jobbat och grejat som fasen. De mesta har gått bra, även om jag nog måste erkänna att jag borde att taggad ner lite mer. Jag känner ju nu att jag mår lite dåligt av att jag nog har kört lite väl hårt med allting denna veckan.  
 
Samtidigt är det ju så att jag vill tjäna pengar och jag har ju ett ekonomiskt mål som jag inte vill misslyckas med, fast ingenting blir ju värt ett skit om jag kör hårdare än vad kroppen i slutändan visar sig tåla. Jag tycker att jag håller den där balansen mellan vila och grejande ganska bra, men jag kan nog göra saker annorlunda så att det känns bättre. Jag är ändå glad över att de mesta går bra och kanske också bättre än vad jag först hade förväntat mig. 
 
Jag har varit noga med mina promenader ändå. Oavsett hur mycket jag har att göra så ska jag alltid sätta minst 80 000 steg per vecka. Det kommer jag att klara denna veckan också. Det är bara att prioritera det. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE