Två tunga dagar.

Jag har typ känt mig övertrött nu i två dagar. Jag har inte grejat mer än vanligt, men jag har tänkt hur mycket som helst. Hur ska jag göra och när ska jag göra si eller så?  Saker man vill få gjort kan man ju alltid göra på fler än ett sätt och jag kan inte bestämma mig för nånting just nu. 
 
Det är väl leva i nuet som gäller. Jag tänker mycket på ekonomin och just nu ser det bra ut. Jag tjänar ju fan pengar när jag sover, men jag har ändå en otäck känsla av att jag har missat något och detta tänker jag sen kommer att göra att jag inte klarar av mina uppsatta mål som jag har med ekonomin. Samtidigt går ju allt som sagt bra. I skrivandets stund har jag kommit över den spärr som jag sen länge har känt att jag aldrig har kommit över. Men redan imorgon går jag väl under den spärren om om jag inte  det närmaste dygnet tjänar en halv månadslön. Det är väl inte troligt att jag får in så mycket pengar på så kort tid, men slutet av december i år ska jag ju både ha kommit över spärren och nått årets mål. Då spelar det ju ingen roll alls att jag inte riktigt har ekonomin som jag helst skulle vilja ha den just nu. 
 
Jag är ledig imorgon (onsdag) och sen jobbar jag två dagar. Jag skulle ha jobbat hela helgen, men jag sökte ledig under lördagen och det fick jag. Det blir jobb på söndag och sen börjar jag nästa vecka med att vara ledig måndag. Bara för att jag tog ledigt lördag så blev den en bra jobbvecka. Det hade känts för tuff och jag hade jobbat hela helgen. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE