Lördag (2021 10 23)

(null)
Det har varit en ganska lugn och avspänd dag. Den har känts jättebra. Jag började med en morgonpromenad och jag kände att jag behövde det med tanke på hur mycket som har känts tufft tidigare denna veckan. 
 
Efter detta blev det frukost och sen kröp jag faktiskt till sängs igen. Jag somnade och sov säkert 4 timmar. Det behövdes det också och jag tycker att det känns ganska skönt att lägga sig efter att man har varit ute på en promenadrunda. Speciellt den här tiden på året när det börjar bli ganska kallt att vara ute. 
 
 
När jag vaknade sen så kan man väl säga att jag jobbade lite. Eller jag svarade på någon form av marknadsundersökning som jag dessutom kommer att få betalt för. Hade jag inte fått betalt för att svara, så hade jag inte brytt mig. Det tog tre timmar av min tid. 
 
Sen har jag ätit lite och nu sitter jag här och skriver lite mest för uppdaterings skull. Jag vill ju hålla min blogg levande. Jag kommer väl att sitta och pilla lite mer med bloggen ikväll. Lugnt får det bli i alla fall. Skönt att man är ledig imorgon också. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE