Morgondagen är ju alltid en ny dag.

Jag ska inte säga att jag har känt mig jättepigg och på hugget dom senaste dagarna. Men hur trött jag än har känt mig så känner jag ju av tröttheten mest på kvällarna och då är ju snart dagen över. Jag tänker ofta att imorgon är det en ny dag och då är jag ju för de mesta pigg och taggad på att ta tag i nya saker. Jag känner faktiskt så för de mesta när jag vaknar på morgonen. Det känns bra att jag känner att jag är en person som har lätt för att tänka så. Jag vill så mycket hela tiden och även om det kan vara jobbigt att komma till insikt med att jag ofta vill mer än vad kroppen kommer att tåla så tycker jag att det är positivt att jag har inställningen att jag hela tiden vill ta ny tag och nu kör vi liksom. 
 
 Jag tittar på många saker nu som jag vill göra i framtiden. Jag gillar att kolla på grejer som är möjliga för mig att göra. Det kan handla om saker som jag vill köpa eller att jag ska åka någonstans och få uppleva något som inte hör till det vanliga i mitt liv. Mycket har jag ju också tänkt på så jävla länge så jag har tappat lite tålamodet. Efter att haft en jävla massa månader av pandemi där jag inte har vågat planera några roliga upplevelser alls så blir jag nästan lite övertaggad nu när det inte känns fel att gör mer som man verkligen vill igen. Sen vet jag ju ändå att mycket av sånt som man tänker att man vill göra inte blir av. Eller så tar det jäkligt lång tid att få alla delar på plats. Man drömmer länge och funderar på hur man ska göra för att förverkliga sin dröm. Sen kanske man börja göra något konkret för att i alla fall ge saker och ting en chans. Men även då kan man ju inte alltid vara säker på att man får det som man vill. Sen vill jag aldrig glömma att ingenting spelar någon roll om jag inte mår bra. Det är det viktiga. Även om jag kan förverkliga vilken jäkla dröm som helst, så vill jag inte uppleva nånting om jag inte mår bra. Jag vill bara leva och må bra. 
 
 
Annars lyssnar jag på en jäkla massa poddar. Jag läser ur en bok varje dag. Jag pillar lite med mina sociala medier och jag känner att jag grejar på en nivå som jag mår bra av. Jag är noga med mina promenader och jag känner att jag mår bra som fan av dom. Jag har bestämt mig för hur jag ska gå vidare med pengarna och hur jag ska göra för att i alla fall komma över den ekonomiska "spärren". Jag tänker inte vända vrida mer på hur jag ska göra. Jag har inte tid att tänka för länge. Detta året är ju snart slut och då ska jag ju ha fått loss en viss summa pengar. Jag känner ju att jag måste bestämma mig om jag ska klara av min målsättning. Nu har jag bestämt mig för hur jag ska göra och nu ska jag köra på det. Annars blir bara denna grej med pengarna något som jag lär mig av misstag på. Så vill jag inte att det ska bli denna gången. Jag vill få bekräftat att jag denna gången gjorde allt rätt och att detta resulterade i att jag klarade av mitt ganska högt uppsatta mål. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE