Några önskemål.


Rebecca:

Tjena Danne!


Har ju som sagt läst din blogg ett tag och jag ser fram emot nya inlägg varje dag. Dock så undrar jag hur du kryddar din vardag? Jag läser mest om hur du kämpar med träning, tankar och jobb. Jag tror att du skulle utveckla dig själv, mig och alla andra som läser din blogg, om du kanske utökar din blogg med lite tips!

Läser du böcker? Skriv en recension om boken när du läst ut den. Det skulle jag tycka vara superkul! Själv läser jag exempelvis mycket om drömtydning!

Ser du filmer? Jag vill läsa dina tips om bra filmer! Kanske en recension! Själv älskar jag Beck!

Letar du recept och gör mat? Det hade ju varit ett superavsnitt i din blogg när vi läsare kan skicka in recept till dig och du väljer ut det godaste och lagar maten och sen recenserar receptet! Då skulle du få smaka av min supergoda pasta!

Har du kanske kollat hur du vill ha ditt kök? Jag skulle gärna se bilder på ditt drömkök i form av bilder. Det skulle vara jättekul att följa renoveringen och utvecklingen!

Själv tränar jag inte, men säkert gör många av dina läsare det! Följer du nåt program? Hade säkert varit upplyftande och engagerande för många!

Jag ska ta tag och starta med mitt eget bloggande nu, jag har varit lite feg men känner att jag skulle kunna göra en blogg som liknar din, men vet inte om jag vågar vara så ärlig som du är, men samtidigt vara underhållande!

Kram Kram!


Danne:

Tack för alla tips. Kul med någon som kommer med massor av förslag på vad jag kan göra för att utveckla min blogg !

Jag läser  böcker, men när jag väl börjar läsa en så tar det ganska lång tid innan jag har läst ut den. Dessutom är de verkligen inte alltid så att jag läser ut en bok. Är den för dålig så avbryter jag. Men jag kanske kan börja läsa eller varför inte lyssna på fler böcker som jag sen skriver om ?

Filmer tittar jag på en del. Har väl någon gång skrivit någonting om en film. Men jag skulle vilja kunna göra lite roligare recensioner av filmer. Inte så seriösa liksom. Dom flesta filmer är ju ihop fantiserade historier typ.. Det kan vara nära verkligheten, men allt som händer på film händer liksom inte på samma sätt i verkligheten. Därför skulle jag vilja kunna skämta mer om filmer efter att jag har sett dom, Tex ii en videoblogg.  Men jag är inte bra på de där.

Lagar mat gör jag inte så recept letar jag inte. Kanske kommer jag att laga mer mat om jag får renoverat köket? Fast jag tror inte jag kommer att göra de då heller ? Jag har kikat lite på hur jag vill ha mitt kök. När jag har fått ihop pengarna ( har dom om några månder) då blir det nog bilder på kök och pågående renovering. Men just nu är jag liksom inte där. Måste fixa mycket innan om man säger så.

Träningen? Jag följer inget program. jag bara KÖR liksom...








Thomas
02 February, kl. 23:58 | Blogg; http://dakkster.wordpress.com

Vad gör du då utöver träningen, tankarna och jobbet? :) Det är DEN kryddan vi vill veta mer av :)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE