Det är ju köket jag bara vill fixa liksom.

Rbecca:

Tjena Danne,

Hur skulle det vara om du börjar renovera det rum du spenderar mest tid i? Exempelvis så kan ju göra stora förändringar i form av mindre kostsamma projekt.

Man måste lära sig krypa innan man springer jättefort som det heter.

Om du målar om väggar, lägger nytt golv och köper lite ny frän konst så blir det ju ett helt nytt rum. Kanske kan du ha målarfest hemma, då du bjuder på öl och pizza medan första lagret färg torkar. Nya möbler måste ju inte kosta skjortan heller, men är kanske på sin plats. Sen kanske du kan be din mamma sy lite nya gardiner. Det gjorde jag och det blev jättesnyggt.

Att renovera ett kök är ju ett stort projekt som jag inte tror slutar på exakt 50000kr. Vad händer den dagen då du har 50000kr och får reda på att det kostar 83073kr att få köket exakt så som du vill ha det?

Att börja småskaligt är inget fel. Jag tycker inte att du ska "kämpa" med nåt som i slutänden kanske inte betalar för sig rent känslomässigt. Det handlar om att leva i nuet, precis som du ofta skriver om.

Kram Kram

Danne:Hoppas ni har sovit gott. Det har jag gjort och jag är glad att  jag gör de. Det kan väl vara allt grubblande hela dagarna som gör att man blir extra trött.  Jag ska i alla fall ta mig iväg och jobba snart. Skönt att man gör de så man har lite tid att grubbla över något annat än hur jobbigt detta renoverings projekt är. Måste väl försöka släppa det lite, fast det är svårt. Rebecca tycker att jag kanske skulle börja med ett rum istället för att ta tag i köket. Kanske bättre att börja med något mindre kostsamt än köket? Klart att jag skulle kunna göra det, men mitt stora bekymmer är ju att jag inte kan se köket som det ser ut idag. Om jag renoverar ett rum först så står ju köket där och ser ut som det gör och jag grubblar över det igen sen bara. Sålänge jag kämpar på med detta så står mitt kök där och ser hemskt ut. Om jag skulle ge upp? Då står ju mitt kök där..... Förstår ni? Jag måste bara fixa detta så fort som möjligt. Visst kan det vara så att det kommer att kosta mer än 50 000 kronor, men jag är ganska säker på att man kan fixa köket för dom pengarna. Är det så att jag får ett pris som överstiger just 50 000 kronor så får jag ju grubbla ett varv till på hur jag ska göra. Kanske börjar jag med något annat? Men jag hoppas jag fixar köket. Det är ju de som jag har svårt att se just nu.





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE